2 BUC 18 Inch Wide Veveriță Șicane din Plastic Veveriță Șicane Pentru Alimentator de Pasăre Polul Casa de Pasăre de Paza Pentru Exterior



  • 80.54lei 104.58lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Plastic

Origine:

China Continentală


Descriere

Material: veverița Noastră dovada șicane a fost atent artizanale folosind high-end, extrem de durabil,Această veveriță deflectoare se face cu plastic și alte șicane pe piața ru-st dupa cateva luni si arata groaznic in gradina ta.

Aplicație: vă recomandăm fermelor de păsări să fie plasate la cel puțin 8 metri de orice structură și mai mult de patru picioare de pe sol, Utilizarea cu păstorul cârlig pentru un efect mai bun.

Protecție: Înfășurați în jurul valorii de veveriță șicane rapid acordă existente alimentator de pasăre poli sau păstor cârlige (1/2 până la 1 cm diametru).Protejează, de asemenea, agățat fermelor de păsări - toate accesoriile.

Ușor De instalat: este unic wrap-în jurul valorii de mijloace de proiectare ușor de instalare, oricând.diametru, Wrap-în Jurul valorii de Veveriță Șicane este cel mai bun împotriva veverițe.

Construcție de înaltă Calitate: Nostru înfășurați în jurul valorii de șicane a fost atent artizanale folosind high-end, extrem de durabil, și rus t-dovada oțel galvanizat.Veverița noastră de paza este, de asemenea, acoperite cu un nr de prindere pulbere în Plus veverita șicane nu vor rus t, făcându-l suplimentar alunecos pentru veverițe.

Culoare:negru

Material:plastic

Dimensiuni:Diametru: aproximativ 45.5 cm

Conținutul Pachetului:

2 x separator de animale

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe