Schi Sfat 2 buc Conector din Oțel Inoxidabil de Schi Antrenor Ușor de Schi de Zăpadă de Formare Instrumente de Schi Asistenți Pentru Snowboarding Formare



  • 8.04lei 13.44lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Dimensiune:

S

Origine:

China Continentală

Tip:

Altele


Descriere

Snowboard Conector - Păstrează-ți echilibrul în timp ce schi cu non-alunecare de conector.Suficient de rezistent pentru utilizare pe termen lung, previne schi sfaturi de la rătăcirea prea departe.Ușoare și ușor de transportat în buzunar.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: aproximativ 21 cm* 3.5 cm*1 cm/8.27 inch*1.38 inch*0.39 inch

Tub: tub de Latex Retractabil lungime: aproximativ 15cm-42cm / 5.91 inch-16.54 inch

Tub grosime: 0,5-0,9 cm/0.2 inch*0.35 inch

Greutatea netă: aproximativ 24g

Aplicabile snowboard grosime: 0,2-0,8 cm/0.2 inch*0.35 inch

Lista De Ambalare:

2* Snowboard Conectori

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Practice de Schi de Companie: Înlocuiască și să împărtășească schi sfat conectori cu usurinta folosind noastre de Schi Sfat Conector.Acest compact și ușor accesoriu este suficient pentru tine de a utiliza în mod convenabil și răspunde de zi cu zi de schi are nevoie.Bucurați-vă de hassle-free de schi cu această soluție practică.

2.Restante Construi: Schi Sfat Conector are o durabilitate exceptionala, cu un robust din oțel inoxidabil cap și de lungă durată latex frânghie.Experiență superioară de prindere și îmbunătățit abilitățile de schi, chiar și în condiții dure, datorită acestui fiabile și ușor de utilizat accesoriu.

3.Dezvolta Încrederea de a Învăța Devine: Schi Sfat Conector ajută să-și mențină echilibrul și viteza de control, care să permită tuturor schi niveluri pentru a face bine în viraje.Potrivit pentru toate, acest instrument îl face mai ușor de schi, oferind un mod sigur și controlat în formă de pană poziție pentru a maximiza plăcerea și de a construi încrederea.

4.De Asigurare a siguranței: schi Nostru sfat conector asigură siguranța dumneavoastră prin prevenirea schi sfaturi de la obtinerea prea aproape și de trecere, reducerea riscului de accidente.De asemenea, economisește timp prin îmbunătățirea controlului și echilibrului, eliminând necesitatea de a forța copilul să împartă și să se abată de schi sfaturi.

5.Conecta cu Ușurință: Schi Sfat Conector asigură efort de schi atașamente.Dimensiuni în mod corespunzător pentru comoditate, acest instrument portabil este ușor de transportat în buzunar și în aer liber oferă conectivitate pentru schiori.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe