4 în 1 Bucatarie Condimente Cutie Robust Container de Depozitare Sare Cutii pentru Casa de Bucătărie, GRĂTAR Picnic PR Vânzare



  • 20.35lei 29.10lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Dimensiune:

S

Origine:

China Continentală

Tip:

Buzunar, Multi Instrumente


Descriere

4 în 1 Bucatarie Condimente Cutie Robust Container de Depozitare Sare Cutii pentru Casa de Bucătărie, GRĂTAR Picnic PR Vânzare

Descriere:

Caracteristici:

4-Compartimentul Borcan Condimente: Transparent și vizibil, acest borcan este perfect pentru depozitarea diverselor condimente, face mâncare preparat ușor și convenabil.

Sare și Piper Shaker Set: Acest set include un dozator sare, condimente cutie, 4-compartiment condiment borcan, sare oală, castron de zahăr, condimente container, sare si piper, făcându-l ideal pentru utilizarea în bucătărie sau la un GRĂTAR.

Distribuitor: Cu manoperă fin și neted, șlefuit, acest distribuitor poate fi ușor de deschis cu o singură mână.

Condiment Cruet Sticla: Aceste sticle transparente permite să vedeți cu ușurință condimente interior, făcându-l ușor pentru a găsi unul care aveți nevoie.

Customer Service: Cu satisfactia ca prima noastra prioritate, ne oferă o satisfacție service pentru toate produsele noastre.

Caietul de sarcini:

Material: Mai M

Dimensiuni: 8.5*6.5*6.5 cm

Note:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Pachetul Include:

1*4 în 1 Bucatarie Condimente Cutie

Scrie un comentariu

       

Produse conexe