Lanterna Toc Lanterna Transporta Caz Multifunctional Nailon Molle Instrument Husă Toc Pentru Camping Alpinism Drumeții Cu Rucsacul În Spate



  • 18.22lei 26.03lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Dimensiune:

S

Origine:

China Continentală

Tip:

Lanterna


Descriere

Nostru de suport lanterna dispune de un design unic, care este lumină în greutate, făcându-l ușor pentru a transporta pe noapte patrule de securitate.Nu e ușor să poarte sau rupe și pot fi deschise și închise repede.Această încredere titularul asigură veți avea întotdeauna lanterna accesibile atunci când aveți nevoie de ea.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 11*6*3 cm|4.33*2.36*1.18 cm

Material: nylon material

Culoare: negru, armata verde, gri, kaki

Lista De Produse:

1* Lanterna Molle Husă

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Două Buzunare: Aceasta lanterna molle husă are două buzunare pentru lanterna, baterii de schimb, sau alte obiecte mici, permițându-vă pentru a organiza și a le accesa cu ușurință.

2.Rezistente la uzură: Construite cu de înaltă calitate, material nailon, lanterna molle husă oferă o protecție de lungă durată împotriva uzurii.Robust și robust design de husă face o alegere finală pentru entuziaști în aer liber.

3.La îndemână pentru a Instala: conectați-vă cu Ușurință lanterna noastră molle husă de unelte, fie că este vorba de o curea, rucsac, ghiozdan, sau alte cârlig și buclă de suprafață.Instala cu ușurință și de a utiliza rapid-deschide și închide caracteristică, asigurându-se că veți avea întotdeauna acces la lanterna ta.

4.Ușor de Transportat: Aceasta lanterna molle husă este mic în dimensiuni (11x6x3cm|4.33x2.36x1.18) și lumină în greutate, astfel încât să puteți transporta cu ușurință pentru utilizarea în aer liber.

5.Mai multe Aplicatii: Conceput pentru a se potrivi cele mai multe lanterne, aceasta lanterna molle husa este perfect pentru stocarea și convenabil de accesarea site-lanterna în timpul de reparații auto, noapte de patrulare de securitate, echipamente de întreținere, în aer liber, alpinism și pescuit de noapte.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe