Tactic Casca Huse pentru Airsoft Repede Casca Camuflaj Casca Pânză Profesionale de Formare de Fotografiere Cap Capac de Siguranță Accesoriu



  • 23.90lei 47.79lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Nume produs: Casca Acoperă (doar Casca pânză ,fără cască)

Dimensiune produs: 33*24.5 cm/12.99*9.65 în

Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

Produs material: Nailon Pânză de Plasă

Caracteristici produs:

1.Casca pânză de nailon ochiurilor de plasă: Acest produs este o casca pânză special conceput pentru a proteja casca de la zgârieturi și abraziune.Acesta este fabricat de înaltă calitate din nailon cu material durabil și de lungă durată.

2.Rezistent la zgârieturi și rezistente la abraziune: casca pânză este conceput pentru a rezista rigorilor de activități în aer liber și de a proteja casca de la zgârieturi și abraziune.Acesta oferă un strat suplimentar de protecție pentru a prelungi durata de viata a căștii.

3.Magie puternică bandă de atașament sigur: casca pânză este echipat cu o magie puternică bandă care asigură și fixarea strans la casca.Acesta previne pânză de alunecare sau desprins în timpul unor activități sau mișcări.

4.Ușor de curățat și întreținut: nylon material de plasă de casca pânză este ușor de curățat și întreținut.Acesta poate fi spălate și uscate repede, asigurându-se că acesta rămâne curat și igienic pentru utilizarea în continuare.

Măsuri de precauție:

1.Acest produs este doar casca acoperi pânză, nu contine casca si alte accesorii în produs a afișa imagini.

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Livrarea include:

1 buc Casca Acoperă (doar Casca pânză ,fără cască)

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe