Câine De Pluș Jucărie Rasa Mediu De Mestecat Jucărie Animale De Companie Dentiție Jucării De Pluș Jucărie Câine Drăguț Animale De Jucarie Catelus Jucărie De Ros Pentru Întreprinderile Mici Și



  • 18.08lei 36.15lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală

Jucarii Tip:

Jucării De Pluș


Descriere

Caracteristici:

Există un screamer la cap și coadă, atenuarea catelus de singurătate și reducerea lor comportament distructiv.

Realizate din pluș și materiale în condiții de siguranță pentru a asigura cainelui tau de siguranță.Dinți de curățare și de mestecat pentru câini de talie medie.

Ușor de transportat, de mare pentru a mesteca, de joc și de antrenament, potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii de câini.

Caietul de sarcini:

Material: material de pluș super moale tesatura

Greutate: aproximativ 40g

Dimensiune: aproximativ 45x15cm/17.72 x 5.91 inch

Lista De Ambalare:

Câine de Pluș Jucărie*1buc

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【High-End Material】Dispunând de pluș și materiale în condiții de siguranță, Câinele de Pluș Jucărie nu este potrivit numai pentru curățarea dinților și guma de mici și mijlocii de câini, dar, de asemenea, pentru a juca și de formare.

2.【Screamer Design】Furnizarea de ore de distracție pentru câini, Scartaie Câine Jucărie dispune de un turnator pe cap si pe coada pentru reducerea lor comportament distructiv.

3.【Reduce Singurătatea】Scartaie Jucării de Pluș pentru Câini sunt benefice pentru ameliorarea câine de tensiune, ceea ce face câinele să stea acasă și să nu se simtă singur.Ce e mai mult, se poate preveni câini de la musca mobilier și alte abateri disciplinare.

4.【Stimula Intimitatea Pet Jucăria permite câini pentru a interacționa cu proprietarii lor în interior și în aer liber, de formare aruncarea, prinderea, și alungare jocuri, care este propice pentru o mai bună sentiment de intimitate în divertisment.

5.【Mare Cadou】Scartaie Jucării Catelus poate fi dat ca un cadou pentru rude, prieteni și membri ai familiei care au câini de companie pentru a exprima căldură și dragoste pentru ei.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe