Lătrat De Câine Descurajare Dispozitive Anti Latrat De Control Al Dispozitivului Portabil De Companie Blând Anti Latrat Dispozitiv De Comportament Animal De Companie Instrument De Formare



  • 72.31lei 144.61lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

Da

Tip De Element:

Agilitate Echipamente

Origine:

China Continentală

Tip:

Câini

Numărul De Model:

anti latrat dispozitiv


Descriere

Tren dvs. de câine pentru a opri declanșarea latra cu usurinta folosind Câinele nostru Latră Descurajare Dispozitiv.Potrivit pentru câini de toate dimensiunile, acest lucru ușor de utilizat caracteristici dispozitiv automat de siguranță funcții în timpul încărcării și nu are nevoie să vă faceți griji despre întreruperile de energie.

Caietul de sarcini:

Nume: Lătrat De Câine Dispozitiv De Control

Material: ABS

Dimensiune: (aprox.)10.6*2.4 cm/4.17*0.94 cm

Lista De Ambalare:

1* Lătrat De Câine Dispozitiv De Control

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Oferă mai Multe Beneficii: Utilizați acest anti latrat dispozitiv pentru a tren dvs. de câine pentru a evita care se apropie, de control lătratul lor și modifica cu ușurință comportamentele nedorite cu o soluție sigură.

2.Progresiv Tren Dvs. de Câine: Acest anti latrat aparatul emite valuri de ultrasunete în câine raza de auz, dar gama de frecventa nu se schimba cu regularitate.Câini de toate dimensiunile pot fi instruiți mai bine ca neregulate frecvența este de 6 ori că a auzului uman.

3.Ușor pentru Utilizatori: a Opri cainele tau latra excesiv cu anti-barking dispozitiv care-i învață să se comporte bine în public.Cu 32-picior gama și ușor de utilizat de design, acum vă puteți bucura de plimbări liniștite în aer liber cu prietenul tău cu blană.

4.De Funcționare a acumulatorului: Bucurați-vă de pace și liniște cu anti latrat dispozitiv.Cu consum redus de energie și un 30-zi de viață a bateriei, nu este nevoie să vă faceți griji despre întreruperile de energie sau conectați-l în.

5.Ușor de Transportat: Asigura medii liniștite, ori de câte ori, oriunde cu mici, ușoare și ușor de transportat Anti Latrat Dispozitiv.Nu vă faceți griji despre încărcare, sa interfață de Tip C are automat de siguranță funcții de protecție.Perfect pentru ocupat proprietari.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe