Anti-Lătrat De Câine Bot Pentru Câini De Talie Mare Respirabil Reglabil Gura Botnițe Pentru Câini De Talie Mare Bretele Reglabile Accesorii Câine



  • 11.21lei 17.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Seturi, Câini

Origine:

China Continentală

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Model:

Solid

Material:

FIBRE

Sezon:

Toate anotimpurile


Descriere

Descriere:

Nostru umanizat bot de mare-rasa de caini este perfect pentru plimbări în parc!Realizate cu materiale respirabil, acestea sunt ușor de a pune pe și în afara.Verificați descriere dimensiune pentru a se potrivi perfect!

Caietul de sarcini:

Nume produs: câine bot

Culoare: negru

Material: Poliester

Greutate: aproximativ 50g

Categoria de produse: consumabile pentru animale de companie

Caietul de sarcini: S, M, L, XL

Față bot circumferinta: (aproximativ)

S: 3.9-5.5 inch (10-14 cm)

M: 5.3-7.5 cm (13.5-19 cm)

L: 5.9-8.7 inci (15-22 cm)

XL: 7-10.6 inch (18-27 cm)

Botul de lungime: (aproximativ)

Mici: 1.6 cm (4 cm)

M: 1.77 inch (4,5 cm)

L: 2.1 cm (5.5 cm)

XL: 2.4 inch (6 cm)

Notă: Acest produs nu este potrivit pentru scurt cu bot caini, cum ar fi pug-ii, Pomeranieni, etc.

Lista De Produse:

Mare Câine Bot x 1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ultra Umanizat Design: Acest bot pentru câini de talie mare are un caz gura de gaura care permite animalele de companie pentru a gâfâi, a bea și de a face activitățile normale.De asemenea, are bretele reglabile, care pot fi slăbite sau strânse, pentru un confortabil se potrivesc.

2.Flexibile de Montare: Noastre bot vine cu auto-adeziv curele și flexibil catarame pentru o ușoară și se potrivesc perfect.Pune-l pe și de a lua-o oricând este o briza, toate fără nici o hassle sau complicatii.

3.Greu și de Încredere: Realizate cu material poliester, acest bot pentru câini de talie mare rasa este conceput pentru a fi rezistent la rupere si respirabil.Confortabile, dur, structură reduce povara pe prietenul tău cu blană nasul și gura.

4.Multi-scop: Să prietenul tău cu blană bucura de diferite activități în aer liber, fără griji.Câinele nostru bot are bretele reflectorizante pentru vizibilitatea pe timp de noapte, asigura cainelui tau de siguranță pe drum, în parc, sau cu alte ocazii.

5.Se potrivesc Câinii de talie Mare: Nostru mare câine bot asigură confort optim și de siguranță, special conceput pentru a se potrivi în siguranță în jurul botului de rase ca Ciobanestii germani si Golden Retriever.Nu este potrivit pentru scurt cu bot câini ca Pug-ii sau Pomeranieni.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe