Jucarii Interactive Electric Inteligent De Rulare Mingea Jucărie Pisici Pet Automată Roti Coada Mouse-Ul Pisoi Teaser Stick



  • 53.38lei 65.87lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Jucarii Tip:

Pană Jucarii

Material:

Plastic

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală


Descriere

Teaser jucarii: fabricate cu materiale de înaltă calitate, în condiții de siguranță și practic pentru o lungă de utilizare.

Active jucării pisica: alegeți de înaltă clasă, materiale, rezistent la cădere, zgarieturi, nu este ușor de a sparge, durabil, și poate servi pentru mai mulți ani.

Cat bagheta teaser: simulate coada teaser jucărie îl face ușor de a șicana și atrage instantaneu atenția pisicii și de a face pisica se joaca fericiti.

Animale de companie jucărie: mare pentru interactive sau a se juca independent, o buna idee de cadou pentru iubitorii de pisici sau pisica ta.

Cat teasing stick: joc cu pisica de jucarie va ajuta să-și exercite laba de pisică, promova o creștere sănătoasă și să le ofere cu mult mai distractiv.

Sfaturi:

1. Apăsați și țineți apăsat comutatorul timp de 2 secunde, jucaria va porni, albastru va lumina intermitent, iar coada va începe de cotitură la stânga și la dreapta.

2. După rularea timp de trei minute, jucăria intră într-o stare latentă.

3. Pisica atinge, jucăria va redeschide.

4. Dacă este lăsat neatins timp de 15 minute, jucăria va închide automat.

Material: gel de Siliciu

culoare: Verde / Roz

Conținutul Pachetului:

1 x Pisoi Teaser Stick

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe