Interactive Alimentare Mat Alimentare Puzzle-Uri Pentru Câini În Condiții De Siguranță Și Ușor De Curățat Câine De Companie Duze Mat Nas Mirosul De Formare Sniffing Pad



  • 50.77lei 101.60lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip:

Câini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Material:

Lână

Jucarii Tip:

Jucarii Interactive

Setați Tipul:

no


Descriere

Puncte:

1.De Formare de câine de Jucărie: Acest mat oferă o jucărie de învățământ pentru câini de toate dimensiunile, permițându-le să folosească instinctele lor pentru a găsi hrană loc din lână moale.Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea dvs. de câine simț al mirosului și reduce stresul.

2.Distracție Slow Food Joc: Acest caine sniffing mat simulează o adevărată piscină culegătoare de mediu, în cazul în care câinele tău poate petrece mai mult timp în căutarea pentru produsele alimentare au loc în petale și frunze.Acest lucru ajută la îmbunătățirea sistemul lor digestiv, păstrați-le de la obtinerea plictisit, și de a îmbunătăți sănătatea lor fizică și mentală.

3.În condiții de siguranță și Ușor de Curățat : Realizate din tesatura de înaltă calitate, acest caine sniffing mat are nici un miros aparte și este sigur și ecologic.Puteți să-l spele de mână sau de mașină, menținându-l curat și igienic pentru animalele de companie.

4.Design Anti-Alunecare: Pentru a menține câinele de la mutarea de mat în timp ce caută pentru produsele alimentare, partea de jos este căptușit cu non-alunecare de pânză.Puteți lega, de asemenea, mat e siruri de mobilier pentru un plus de stabilitate.Saltea poate fi pliat și transportat cu ușurință atunci când călătoresc.

5.Potrivit pentru Toate Câine: Dacă aveți un mic, mediu sau mare câine, sau chiar o pisica, câinele adulmecă mat este perfect pentru ei.Are o bună rezistență și nu este ușor de a fi mușcat de câine, astfel încât să puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp.

Descriere:

Cainele plictisit sau nervos la domiciliu?Încercați acest iepure căutarea hranei mat că ajută câinii cu stresul prin simularea unui real de căutare a hranei în aer liber mediu.Cainele tau va iubi sniffing și săpat pentru tratează loc în moale și material durabil.Mat este sigur și ușor de curățat, și puteți lega mat e siruri de mobilier pentru a preveni alunecarea.Potrivit pentru toate câini, aceasta saltea va păstra prietenul tău cu blană fericit și mulțumit.

Caietul de sarcini:

1.Tip De Element: Animale De Companie Sniffing Pad

2.Produs material: polars fleece, non-alunecare silicon

3.Dimensiune produs: 45*45cm/17.72*17.72 cm

4.Produs de culoare: verde, portocaliu

5.Curățare: manual de spălat, mașină de spălat

6.Greutate produs: 200g

Lista de ambalare:

Câinele Adulmecă Mat X 1

Scrie un comentariu

       

Produse conexe