Temperaturi ridicate rezistente la Explozie Submersibile de Apă de Încălzire Durabil Tub de Cuarț Ideal pentru Coop de Pui Iaz și Grădină



  • 66.67lei 99.51lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

Digital Submersibil Acvariu Încălzire A Apei


Descriere

Caracteristici:

*LED Digital Submersibil Acvariu Încălzire a Apei: Acest acvariu incalzitor de apa se face cu tub de Cuart, oferind rapid și precis de control al temperaturii.

*Control mai precis al Temperaturii: încălzire asigură durabilitate, stabilitate și controlul constant al temperaturii în intervalul de vârstă de 18-34 de grade.

- [Dublu Sigiliu rezistent la apa: Cu dublu sigiliu rezistent la apa de design, încălzire este sigur și de încredere pentru submersibile de utilizare.

*Temperatură înaltă Explozie-dovada: Acesta este conceput pentru a rezista la temperaturi ridicate și nu se va rupe chiar și atunci când uscat sau inmuiat in apa.Această caracteristică crește eficiența și siguranța.

*Potrivit pentru apă Dulce și Apă de mare: Această tijă de încălzire este potrivit atât pentru apă dulce și apă de mare acvarii.

Caietul de sarcini:

*Nume Produs: Incalzitor Digital

*Material: tub de Cuarț

*Dimensiune: Arată ca pictura

*Culoare: Negru

Optional specificatii: 50/100/200/300W

Pachetul De Conținut:

1x Incalzitor Digital

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe