Noi Acrilice Terariu Spider Reproducere Cutie De Reptile Hrana Cutie Pentru Alpinism Animale De Companie Terariu Șarpe Spider Șopârlă Scorpion Centipede



  • 76.66lei 191.69lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Acrilice Reptile Hrana Cutie de Insecte Șopârlă Spider Cușcă de Reproducere Incubație Recipient de Toate-rotund Transparent Hrănire Cutie

Puncte:

1、Reproducere de Reptile Caseta: caseta este potrivit pentru reproducere la Reptile de dimensiuni medii și mici, cum ar fi păianjeni, scorpioni, mantis, cu coarne broaște, gândaci și mici ornamentale șerpi.Se poate crea o pădure de ploaie sau mediu deșert, foarte potrivite pentru transportul sau creșterea animalelor.

2、Ventilație de evacuare: Există un număr de guri de aerisire pe toate laturile și partea de sus alpinism net oferă o circulație suficientă a aerului.

3, Acril Material: confectionat din material acrilic, elementul este toate-rotund transparent, ușor pentru a vedea de afară, puteți vedea animale de companie comportamentul lui oricând, oriunde.

4. Anti-evadare Design: sistem de blocare de rotație îl face ușor pentru a deschide cutia și poate preveni scăpa de companie și de îngrijire-le mai ușor.

5、Potrivit Dimensiune: elementul are două dimensiuni: 25X15X15cm și 30×20×15 cm.Puteți ridica animalele de companie mici și să se joace în mâini.

Caietul de sarcini:

Nume: Reptile Creșterea Animalelor De Companie Cutie

Culoare: transparent

Aplicație: păianjeni, scorpioni, cu coarne broaște, gândaci, etc.

Material: acril

Dimensiuni(aprox.): 25X15X15cm/9.84*5.90*5.90 în; 30×20×15 cm/11.81*7.87*5.90 în

Greutate(aprox.): 530g; 820g

Lista De Ambalare:

1*cutie de înmulțire

Scrie un comentariu

       

Produse conexe