E9LE 3Pcs/pachet 15cm, 20cm 50cm Cort de Camping, pentru un Plus de Puternic Coarda Elastica Corzi elastice Grele Corzi elastice cu Carabină



  • 36.96lei 78.60lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

E9LE 3Pcs/pachet 15cm, 20cm 50cm Cort de Camping, pentru un Plus de Puternic Coarda Elastica Corzi elastice Grele Corzi elastice cu Carabină

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

De Cauciuc Elastic Material: elastic se face de înaltă elastic din latex fire, și înfășurat cu tesatura de poliester exterior, grele armat frânghii împletite asigură o bună portante și durată lungă de viață.

Multifunctional Bungee Cord: Astea două pentru CLICHET de coarda sunt puternice și nu numai potrivit pentru camping rafturi pentru bagaje, mișcare cazuri.De asemenea, folosit pentru corturi, obiecte grele, grădinărit, mobilier și activități în aer liber.

Super-coardă elastică cu Carabină: cablul de Bungee-a mai, capacitatea de transport și poate satisface dvs. de înaltă cerință.Aceste grele corzi elastice sunt extrem de elastic și de susținere și sunt pentru saci de cele mai multe dimensiuni și greutăți.

Ușor pentru Depozitare si se Transporta: Fiecare coarda este echipat cu două carabină clipuri, care este convenabil pentru legarea bagajelor.O soluție IDEALĂ instrumente pentru transportul, ambalarea și elemente de fixare.

Aplicație: 3 Bucăți cravată curea seturi pentru biciclete, în aer liber, masina, cort pol, depozitare, rafturi acoperiș, remorcă, canotaj, caiac-canoe barci, super-bretele elastice cu metal carabină oferi suficient de lungimea și puterea de a organiza bagaje grele.

Caietul De Sarcini: Material: Poliester, Latex Fire

Culoare: Ca Imagine Arată

Greutate pachet: aprox.90g

Diametru: aprox.4mm/0.16 în

Opțiunile de dimensiune: 15 cm/20 cm/50cm

(Mai Multe Detalii Dimensiuni, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include: 3 buc x Cort Windproof Corzi

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

P

Scrie un comentariu

       

Produse conexe