Călătorie Sticla de Apa Pliabil de Calitate Alimentară Moale TPU Punga de Apa Cu Duza de Silicon Spațiu de Economisire Apa de Sticla Cu Capac de Praf Eas



  • 14.86lei 41.31lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Capacitate:

301ml-400ml

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Handheld Sticla de Apa este conceput pentru sporturi în aer liber și viața de zi cu zi de utilizare.Acest sport gel de balon este perfect pentru hidratare, maraton, jogging, alergare, drumetii, ciclism, alpinism, excursie, călătorie, etc.

Caietul de sarcini:

Material: TPU

Culoare: albastru inchis

Rezistență la temperatură: recomandat de la 0℃-40℃

Greutate: aproximativ 35g/40g

Capacitate: aproximativ 500ML/750ML

Potrivit locuri: drumeții, alpinism, de călătorie, alergare, ciclism

Lista De Ambalare:

TPU Moale Sac*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ Produse de Calitate Fine ] și-a Făcut de bună calitate TPU material, Pliabil Sticle de Apă sunt atent manopera, foarte ferme, durabile, și nu ușor de a deteriora.

2. [ În condiții de siguranță pentru a Utiliza ] Pliabil Sticla de Apa este cu siguranță duza de silicon, poate fi utilizat în mod repetat pentru o lungă perioadă de timp, și este o foarte sigure și fiabile, de calitate alimentară material de încredere, mai sigur de a utiliza.

3. [ Ușor Transportă ] Pliabil Sticle de Apă pentru Deplasare sunt mici în dimensiuni, dar puternic în funcție, capac design, ușor de transportat și durabil, mic si usor, poate fi pliat, ușor de transportat.

4. [ Opera cu Ușurință ] Sigur de utilizat, convenabil de admisie a apei de port, de Călătorie Sticla de Apa Pliabil cu un praf-dovada design-ul coperții, eficiente praf-dovada și anti-scurgere, ușor de design pentru ușor de apă de umplere.

5. [ Utilizat pe scară largă ] Călătorie Sticla de Apa este ideal pentru utilizarea în aer liber cu apă potabilă echipamente, potrivit pentru camping și drumeții, alpinism, și potrivit atât pentru băieți și fete.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe