Pull-Up Bord Hangboard Alpinism Degetul Întăritor Placi Antrenor Antebrațului Întăritor Instrument De Practică Alpinism În Aer Liber



  • 59.48lei 156.58lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Perete Echipamente

Suport:

Dropshipping/En-Gros

Material:

mesteacan

Dimensiune produs:

(aprox.)16*16.5 cm/6.3*6.5 cm

Origine:

China Continentală


Descriere

Pull-Up Bord Hangboard Alpinism Degetul Întăritor Placi Antrenor Antebrațului Întăritor Instrument De Practică Alpinism În Aer Liber

Puncte: 1.Accelerează Puterea de Câștiguri: Boost dvs. de alpinism de performanță cu nostru portabil hangboard.Special concepute cu un unilaterală arc si inel, facilitează eficiente exerciții pentru degete și puterea brațului.

2.Portabil și Ușor: Un must-have pe-the-go companion pentru bouldering entuziaști.Ușor și portabil hangboard vă permite să tren oricând și oriunde, în interior sau în aer liber, pentru a îmbunătăți forța de prindere și degetul mare flexibilitate.

3.Robust Performanță: Fabricata cu precizie, Portabil nostru Hangboard asigură un confortabil și robust antrenament, permițându-vă pentru a împinge limitele tale.Lemn natural textura oferă o aderență excelentă, care asigură performanță maximă.

4.Complet de Instruire: Cu nostru Portabil Hangboard, te poți antrena degetele, brațele, și a prehensiunii în mod cuprinzător.Perfect pentru amatorii de alpinism de la toate nivelurile.

5.Ușor de Utilizat: portabil hangboard vă permite de a practica-vă abilitățile de alpinism în diverse locuri de interior și exterior.Doar asigurați-vă că funia se strange înainte de utilizare și vă puteți bucura de un joc provocator și distractiv de antrenament.La hangboard este ușor de instalat și vine cu o frânghie atașat.

Descriere:

Asta atârnă de bord pentru exterior amatorii de alpinism caracteristici unilaterală design arc și este fabricat din lemn masiv.Acesta poate fi fixat in diverse locuri de interior și exterior, oferind un antrenament provocator.Spori puterea ta de prindere și de tren ca un profesionist cu acest înaltă calitate, durabil stea bord.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Alpinism Grif

Material: mesteacan

Dimensiune produs: (aprox.)16*16.5 cm/6.3*6.5 cm

Raza: (aprox.)12.5 cm/4.92 cm

Grosime: (aprox.)3.1 cm/1.22 inch

Greutate: 228g (single)

Lista De Ambalare:

Alpinism Grif x 1 pereche

Coarda x 1 pereche

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe