Galvanizare Înot Ochelari De Protecție Multi-Culori Unisex Nici O Scurgere De Înot Ochelari De Vară Anti-Ceață Și Nici Scurgeri De Înot Ochelari De Protecție



  • 14.76lei 21.10lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

Noastre de ochelari de inot pentru adulti vă va oferi cu tehnologia de galvanizare.Astfel, ele pot filtra lumina daunatoare si a proteja ochii de la lumina directă a soarelui.Utilizarea de anti-ceață de acoperire, se poate în mod eficient de anti-ceață.Astfel, ele pot oferi o viziune bună, și de a spori experiență de înot.Acestea sunt special concepute pentru a fi ușor de re-dimensionate.În plus, ele au o cataramă de eliberare rapidă de pe spate, astfel puteți pune pe ele în câteva secunde, fără încurcarea părului tău.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon & PC de galvanizare lentile anti-ceata

Dimensiune: aproximativ 14.5*4.5*4.5 cm/5.7*1.77*1.77 cm

Lista de ambalare:

1 set * ochelari de înot

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Galvanizare Design: rochii de ochelari de inot pentru adulti sunt concepute cu tehnologia de galvanizare și high-tech de acoperire oglinda a cristalinului, care poate filtra lumina daunatoare si a proteja ochii de la lumina directă a soarelui.

2.Proiectat cu Strat Anti-Ceață: Ai noștri galvanizare ochelari de înot, și va trebui în mod eficient de anti-ceață ochelari de protecție.Ele pot oferi o viziune bună, și de a spori experiență de înot.

3.Simplu de Utilizat: anti-ceață ochelari de înot sunt special concepute pentru a fi ușor de re-dimensionate.În plus, ele au o cataramă de eliberare rapidă de pe spate, astfel puteți pune pe ele în câteva secunde, fără încurcarea părului tău.

4.Moale si Confortabil: Nostru siamezi dopuri de urechi, ochelari de înot adopte un silicon moale cadru și perfect dublă garnitură de etanșare pentru un confort mai mare.De asemenea, se potrivesc bine și poate oferi ochii cu protecție de siguranță.

5.Utile Cadouri de Vară: Nostru nici o scurgere de ochelari de inot sunt nu numai practice, dar, de asemenea, rafinat, care sunt potrivite pentru tine de a comanda ca daruri pentru cei dragi, cum ar fi membrii familiei și prietenii.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe