8 Bucata Piscină Cana De Apa De Stocare Portabil Cadru Detașabil Plasă De Băuturi Coș



  • 107.84lei 179.72lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

8 Bucata Piscină Cana De Apa De Stocare Portabil Cadru Detașabil Plasă De Băuturi Coș

Plastic Cana de Apa Agățat Titularul Recipient Cârlig de mai Sus Piscină Partea Băuturi Băuturi Bere Raft de Depozitare, Poate fi agățată pe balustrada de la piscina în aer liber.

Material de înaltă Calitate: Apa Noastră pahare sunt realizate din plastic de înaltă calitate material, care este sănătos, durabil, și nu este ușor să se estompeze.

Ușor de Utilizat: Acest Bazin Băutură Titularul poate închide cu ușurință oriunde doriți, și nu trebuie să vă faceți griji despre verse băutura de tăiere-l pe barul de la piscină.

Design unic: cupa Agățat Raft pentru Piscina au o dimensiune perfectă pentru dumneavoastră convenabil de transport.

Aplicarea pe scară largă: Acest Piscină Suportul pentru pahare pot fi folosite pentru piscine supraterane, căzi de baie, casa, baie, hotel, restaurant sau alt loc unde să-ți ții bere, băuturi, jucării, cani, de protecție solară, și multe alte elemente.

Mare Cadou: piscina, Accesorii pentru baie sunt practice și durabile pentru vara sau toamna utilizare.Le puteți trimite la un prieten, familii, vecin, sau altele.

Culoare:Albastru

Material:Plastic

Dimensiune:8.1x7cm

Conținutul Pachetului:

8 * Piscină Cana De Apa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe