Furtunul De Scurgere Dop De Înlocuire Intex Piscina Rotunda /Furtun De Gradina Bușonul De Golire-2 Pack Pentru 10184 Intex



  • 19.59lei 30.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Furtunul de Scurgere Dop de Înlocuire Intex Piscina Rotunda /Furtun de Gradina Bușonul de Golire-2 Pack Pentru 10184 Intex [Gazon Gradina Furtun de Scurgere Plug Adapter ]:ÎN TEX Deasupra Solului Metal Rotund Piscină de Scurgere Conector (Adaptor).În tex piscină adaptor de furtun Înlocui Partea i NR.10184.

[10184 în tex adaptor de furtun ]:Dedicat pentru toate 10inch la 24inch Metal ROTUND Piscine Cadru, și 6 inch pentru a 18inch Easy Set Pools făcut de La tex.În tex furtun de scurgere conector,perfect pentru drenarea apei din piscina.

[Vă rugăm să Rețineți ]:este ÎN TEX rotund piscine NUMAI.(Ea NU se va potrivi piscine realizate de alți producători.) Vă rugăm să confirmați dacă piscina de scurgere este potrivit pentru această dimensiune înainte de plasarea unei comenzi.

[High quality]: în tex piscină de scurgere conectorul este din plastic de Înaltă calitate, stabil și de încredere, rezistent la coroziune, nu se tem de lumina soarelui.Instalarea este simplă, conexiunea este ferm, și este format integral, nu este casant, nu se deformează, și sub presiune.

[Furtun adaptor Conexiune metoda] : pistonul împinge clapeta deschisă în piscină perete, și fire activa standard furtun de gradina pentru a fi conectat la partea de evacuare, care poate îndruma apoi scurs de apă, oriunde se dorește .

Culoare:Alb

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

2 x Furtun de Scurgere Plug

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe