Margele din Piatra naturala Violet Kunzite 6x8MM Fațete Roata Rondelle Gem Distanțier Șirag de mărgele pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier de Farmece



  • 14.10lei 32.84lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

În afara dimensiune:

Grosime

material 01:

kunzite

Certificat:

Da

Culoare:

lumina violet

Nume De Brand:

LUOMAN XIARI

tip 3:

DIY Femei brățară colier

Origine:

China Continentală

Principala Piatră De:

kunzite

Element De Forma:

Rondelle

Articol Greutate:

10-80G

Metale De Tip:

NICI unul

Tip 1:

DIY Brățară Colier Cercei

Utilizarea:

pentru a face bijuterii

Tip 2:

Margele Spacer, runda margele piatra

Înălțime Element:

5.5-6mm

Lungime Fir:

7,5 inch despre 21pcs, 15inch despre 43pcs

dimensiunea găurii:

1mm

Tip De Element:

Margele

Certificat De Tip:

AIGS

Tip 4:

Diy accesorii lucrate manual

Fine sau de Moda:

Bine


Descriere

1) Daca valoarea comenzii mai mult de $10,elementele vor fi transport gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail sau Epackt.

2) Daca valoarea comenzii sub 5$, produsele vor fi livrare gratuită prin intermediul Economice Air Mail.

3) Daca valoarea comenzii mai mult de $150, articole de transport gratuit prin DHL,EMS,Fedex,TNT express livrare.

4) Pentru mai mult de 500 de dolari, puteti sa ne contactati, va vom oferi un discount incredibil.Margele din Piatra naturala 6x8MM Fatetate Violet Kunzite Roata Rondelle Gem Distanțier Șirag de mărgele pentru a Face Bijuterii DIY Brățară Colier de Farmece

1.Acestea sunt în general expediate în termen de 2-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2.În mod normal, se va lua 15-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație. (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

3. Pentru o valoare mai mică de 5 dolari, Vom transport gratuit prin China Post (Fără informații de Urmărire)

Scopul valoare de mai mult de $5, Vom transport gratuit prin China Post e-Mail Înregistrată Sau Epacket.

Scopul valoare de mai mult de $150, Vom transport gratuit prin fast express( DHL,EMS,TNT și Fedex)

4.Toate taxele vamale, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1. Comenzile procesate în termen de 3-7 zile după verificarea plății. 2.S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import. 3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 4.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului. 5.Puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/zh-cn sau puteți vedea de pachete de informații sub orderonline.Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Ta Satisfication Pozitive și Feedback-ul sunt foarte importante pentru noi.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să căzut liber să ne contactați înainte de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe