Câinele Piepteni Pentru Ingrijire Robust Pet Alimentare De Artizanat Auto-Curățare Intretinere Impermeabil Animale De Companie Pieptene Blana Detangling Instrument Pentru Piepteni Pentru Animale De Companie



  • 5.82lei 11.64lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Din Oțel Inoxidabil

Numărul De Model:

Din Oțel Inoxidabil, Pieptene Pentru Animale De Companie Îngrijire

Tip:

Câini


Descriere

Descriere:

1. Din oțel inoxidabil de Companie Pieptenele are varfuri rotunjite, se poate crea un mod natural și netedă, nu se va trage de păr și zero animalul tau de piele.

2. Colectează cu ușurință părul și elimină ghemotoacele de par cu un singur rând de design.

3. Ea are 6 stiluri diferite, puteți alege pieptene care se potriveste pisica ta.acesta va fi un mare cadou perfect pentru iubitorii de animale de companie.

Caietul de sarcini:

Produs material: TPR, ABS, oțel inoxidabil

Produs de culoare: Portocaliu

Dimensiune produs: Lungime 20.5 cm/ 8.07 cm

Lista De Ambalare:

1* Pet Com

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Utilizați pur și Simplu: Oțel Inoxidabil de Companie Pieptene poate ajuta animalele de companie de a obține mai repede, mai profesionist de îndepărtare a părului și de îngrijire rezultate.Are varfuri rotunjite pentru un aspect natural strat neted, fără tragere de păr și zgarieturi animalul tau de piele.

2.Curățați cu Ușurință: Proiectat într-un singur rând, Câinele Deshedding Pieptene îl face ușor de a colecta de păr și elimina ghemotoacele de par.Este potrivit pentru animalele de companie.Puteți să-l utilizați în condiții de siguranță.

3.Frumos Material: Pet Grooming Tool are o impecabilă mâner, care este delicat la atingere și ușor și ușor de prindere.Este făcut de confortabil TPR, material ABS.

4.Cadou delicat: puteți face o perie care se potrivește dvs. de cat, Pet Grooming Brush este disponibil in 6 stiluri diferite.Îl puteți folosi ca un cadou pentru iubitorii de animale de companie.

5.Simplu de Utilizat: Vine cu Câinele Pieptene pentru Intretinere, pe care le puteți utiliza pentru mire în direcția animalului tau de companie parul creste.Este confortabil și stabil, să dețină, care permite animalele de companie să se bucure de o ingrijire de timp.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe