300 ml Vodka Cup 304 din Oțel Inoxidabil în aer liber, Picnic Vin Portabil Pahar Mic de Camping Cupe Pentru Utilizare în Interior, în aer liber



  • 21.20lei 38.57lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Ori:

No

De unică folosință:

No

Material:

Plastic

Cu Tacamuri sau Nu:

No

Pot Ține Apă Clocotită sau Nu:

Aplicabile

Origine:

China Continentală

Cu Cooler Bag sau Nu:

No


Descriere

Descrieri:

1. Acesta este fabricat din alimente de înaltă calitate-grad 304 din oțel inoxidabil, care este complet fără gust, rugină-dovada, și garantat de înaltă durabilitate.

2. Frumos, ușor de transportat, neted corpul design face ușor de a apuca și du-te, de asemenea, se potrivește cel mai mult masina titularii de ceașcă de cafea și factorii de decizie.

3. Bucurați-vă de cafea cu ușurință oriunde te duci.Potrivit pentru utilizarea în interior și în aer liber, cum ar fi la domiciliu, petreceri, călătorie, școală de călărie, și timpul de călătorie.

Caietul de sarcini:

Material: din oțel inoxidabil 304

Greutate: aproximativ 50g

Lista de ambalare:

1* Din Oțel Inoxidabil Pahare

Cam sfaturi:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, etc., poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supus produsul real!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Ușor de Transportat】Camping Halbă Cupe este ușor de a transporta în jurul valorii de, în orice circumstanță, portabile pentru calatorii, camping, pescuit, acasă, și de călătorie cu on-the-go de portabilitate.

2.【Robust și de Lungă durată】întregul corp al nostru Metal Pahare este fabricat din 340 din oțel inoxidabil, care este format integral, iar produsele noastre sunt stabile cu durată lungă de viață.

3.【Elegant de Design】Incasabil Metal Ochelari au o rece aspect retro, perfect pentru casa ta și de cameră, și ei pot adăuga eleganta la urmatorul eveniment sau petrecere.

4.【Gura largă】Nostru Portabil Cupe de Băut sunt proiectate cu o gura largă ceașcă, este convenabil pentru tine de a bea apă, nu este ușor să se extindă, și este, de asemenea, ușor de curățat.

5.【Gamă largă de Utilizări】Acest Metal Halbă Cupe este mare pentru sărbători, petrecere baruri și baruri acasă.Pot fi folosite pentru lichide, bucurați-vă de moment bun atunci când sunt piese de schimb la domiciliu.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe