2 buc Far Lanterna Far cu LED-uri Impermeabil Lampă de Cap Ciclism de Pescuit



  • 72.68lei 121.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Far

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

FangNymph


Descriere

Descriere:

Apăsați lung funcția: Cu funcția apăsați lung, în orice mod, apăsând și menținând apăsat butonul timp de 3 secunde poate direct stinge lumina fără a fi nevoie să ciclu toate modurile.Se adaugă, de asemenea, un moțiuni modul senzor, permițându-vă pentru a transforma cu ușurință on/off luminile de fluturand mana.

Super bright: faruri lanterna foloseste un top-notch chip de LED-uri cu o luminozitate maximă de 1200 lumeni, care se pot aprinde cu ușurință întregul cort și rutier.

Reglabil: lampa capul se poate roti la 60° și să fie bine fixate, pentru a evita scuturarea și de alunecare în timpul funcționării.Lanterna foloseste un elastic confortabil bandă, care poate fi ușor ajustat în lungime pentru a se potrivi perfect dimensiunea capului.

Rezistent la apa: farurile au un IPX4 rezistent la apa de rating.Shell-ul este mai închise și etanșe, potrivit pentru ploaie sau zăpadă, în interior sau în aer liber.Faruri cu LED-uri au 8 moduri de iluminare pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Cadou de Selecție: Acest far este cadoul perfect pentru tați, mame, soții, fiii și prietenii de Crăciun, Ziua Tatălui, și de Halloween.

Caietul de sarcini:

Material: ABS.

Culoare: așa Cum se arată.

Dimensiuni:

Singură Lumina: Aprox.6x4x3cm/2.36x1.57x1.18 inch.

Dimensiune ambalare: Aprox.20x20x5cm/7.87x7.87x1.96inch.

Pachetul Include:

12 Bucati Faruri.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe