N0HB animale de Companie Papagali Automat Cadă Pasăre Baie Cutie Duș Castron Baie Piscină Jucărie Auxiliare Pasăre Baie Container



  • 14.01lei 28.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Bird Tip Accesorii:

Pasăre Bai

Material:

Plastic

CN:

Guangdong


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Se toarnă niște apă în cadă și porniți pentru a obține circulă apă la păsări fluxul automat să se scalde.Necesita 3x baterii AA pentru a fi instalat (nu sunt incluse).

Cu o cadă de baie, puteți să vă bucurați cu ușurință de pasăre.Se elimină nu numai pene praf si paraziti, dar, de asemenea, hidratează pielea și ajută la păsări disipa căldura.

Automate de păsări de apă, cada de baie este inodor, ușor și robust, și poate fi asociat cu a face baie mai distractiv pentru păsări.

Pasăre căzi de baie sunt ușor de a instala și curat.Cu o simulat duș și robinet (decorative, fără apă), pasăre va place să se scalde.

Largă de utilizări: pasărea cada de baie este potrivit pentru scăldat tot felul de păsări și animale, și, de asemenea, poate fi folosit ca o jucărie pentru copii.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Dimensiune: Ca Pe Foto

Pachetul Include:

1x Papagal Pasăre Bazin de Baie

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe