Platforma Alimentator De Pasăre Plasă Platforma Alimentatoare Pentru Păsări Sălbatice Păsări Baie Cu Tavă Din Oțel Inoxidabil-Brad Bird Feeder-Agățat În Baie De Pasăre



  • 50.63lei 101.31lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Plastic

Caracteristică:

Non-automate

Tip:

PĂSĂRI


Descriere

Descriere:

Mâncarea noastră platformă de fermelor de păsări este echipat cu S-în formă de cârlige și trei puternic agățat de lanțuri, care face fermelor de păsări mai stabilă și pentru a preveni păsările mănâncă pe partea de răsturnare tava.

Agățat de pasăre tava de alimentare este o alegere bună pentru tine de a atrage și de a hrăni păsările în curte sau grădină, alimentator de pasăre poate decora nu numai casa ta, dar, de asemenea, poți să te uiți minunat sălbatice păsări, să asculte cântecele lor și bucurați-vă gratuit zbor de păsări, se simt mai aproape de natura, ei vă va aduce mai aproape de natură și să treacă pe libertate și fericire.

Atunci când în uz, agățat pasăre tava de alimentare trebuie să fie agățată într-un cârlig, un țăruș de lemn sau o grădină post.

Caracteristici:

Produs material: fier

Dimensiune produs: 18*18*3 cm/7.09*7.09*1.18 în

Lista:

1*Agățat Pasăre Feede

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Ușor Bird Watching】păsărele ca să stea pe copac montat alimentator de pasăre pentru a mânca, puteți viziona cu familia și bucurați-vă de ore de distracție.

2.【De Material de încredere】design Metalic este robust si nu rugineste!Noastre pliabile feeder este din metal, acesta nu se va rupe, rugina sau deforma în orice condiții meteorologice, acest alimentator de pasăre va dura ani de zile.

3.【Cadou surpriza】puteți instala cu ușurință în aer liber alimentator de pasăre pe orice loc, cum ar fi copaci, ferestre, garduri, etc. Și puteți observa diferite specii de păsări de aproape.Acesta este un cadou minunat pentru cei care iubesc păsările.

4.【Bună Stabilitate】Păsări va place, suficient de mare pentru păsări să meargă și peck.Nostru alimentator de pasăre nu se rostogolească peste, atunci când pasărea este în picioare pe partea de alimentator de pasăre pentru a obține apă.

5.【Instalare rapidă】Doar înșurubați șuruburile în locul pe care doriți să instalați, doar o gaură, potrivit pentru garduri de lemn, copaci, punțile și chiar pereti interior si exterior.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe