Interactive Jucărie Pisica Durată Lungă De Viață A Motorului Pisica Urmarind Jucărie Curse Electric Luminoasă Automată Jucărie Cu Rotirea Lumină Roșie Pentru



  • 48.79lei 69.70lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Jucarii Tip:

Pană Jucarii

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Material:

Plastic


Descriere

Introducerea Automată Pisoi Jucărie, concepute pentru utilizarea pe termen lung cu 360 de grade de mișcare și mai multe moduri de a juca.Built-in cu un puternic motor magnetic pentru divertisment nelimitat și de stimulare, cei mici vor crește sănătos și fericit în timp ce joacă cu această jucărie.

Nume produs: Automată pisică jucărie amuzant

Dimensiune produs: 178*153*138 mm

Greutate produs: 253g

Culoare caseta dimensiune: 18.3 * 15.8 * 7.0 cm

Produs material: ABS

Lista:

Interactive Jucărie Pisica x1

Balul primăverii x1

Pisica amuzant stick x1

Instrucțiunea x1

Cablu de încărcare USB x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fiabil de Redare: Construit cu puternic și robust material ABS, acest lucru interactive jucărie pisica asigură în condiții de siguranță și de lungă durată de divertisment pentru prietenul tău feline.Designul durabil asigură nici un rău în joc dur, făcându-l o sursă de distracție pentru utilizarea pe termen lung.

2.Irezistibil de Redare: interactive jucărie pisica are 360 de grade mișcări care imită ciripitul păsărilor și fără efort ocoleste obstacolele.Păstrați prietenul tău feline pe deplin angajate cu retragere automata caracteristică, care este sigur de a atrage-le să se joace cu sunet și mișcare.

3.Interactive Entertainment: Experiență de ore de distracție cu prietenul tău feline cu ajutorul nostru Swinging Pisica Amuzant Stick, Leagăn Mingea de Primăvară, și se Deplasează la Întâmplare Roșu Pete de Lumină.Acesta atrage pisica ta pentru a juca, stimulând simțurile lor și de energie pentru a le menține active și distrați.

4.Fără zgomot redare: Păstrați mediul liniștit cu această Interactive Jucărie Pisica built-in magnetic puternic motor, curea de structură, și silicon acoperite roți, care reduce jucărie zgomotul de operare.

5.Promovarea Exercițiu Ludic: Ridica pisica ta e nivelul de activitate și bunăstarea generală cu jucărie interactiv.Uita-te la pisica bucura jucaus aleargă, sar, captarea, și pouncing, care va încuraja exercițiu și să cultive o creștere sănătoasă.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe