Desene animate Guler Pisica animale de Companie Guler Elisabetan AntiBite Pisici Prejudiciu Protector Guler 6XDE



  • 14.20lei 18.45lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

Hai animale de Companie


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Pisica Con Guler este fabricata cu material moale, oferind un confortabil și blând experiență pentru animale de companie.

Acest lucru ușor și respirabil cat guler permite animalele de companie pentru a muta în mod liber, fără nici un disconfort.Nu restricționează mișcările lor, asigurându-se poate mânca, bea, și să se joace ca de obicei.

Potrivit pentru toate proprietarii de animale de companie, reglabil conceput de Pisica Con Guler asigură o perfectă fitfor animale de companie de diferite dimensiuni.Potrivit acestuia pentru post surgeryrecovery, problema de piele, și de îngrijire a plăgilor, care oferă un mod sigur și confortabil soluție.

Fie la domiciliu sau în aer liber, acest guler pisica este versatil pentru diferite scenarii de utilizare.Acesta previne animale de companie de lins rănile lor și le păstrează în condiții de siguranță în timpul activităților, care garantează siguranța și confortul lor.

Ajuta animalele de companie să se adapteze la guler pisica bybeing răbdătoare și încurajatoare în timpul reglajului inițial perioadă.Acest pas promovează lor bine beingand sida într-o recuperare de succes.

Caietul de sarcini:

Material: Plasă tesatura

Opțiunea Dimensiune: S/M/L

Pachetul Include:

1x Guler pentru animale de Companie

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe