Backpacking Sobe Rezistent La Temperaturi Ridicate Pliere Mini Sobe Drumeții Echipamente Pentru Cratita Supa Vase, Fierbător Vase De Cafea



  • 78.08lei 111.53lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

De unică folosință:

No

Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu:

Inclus

Tip:

Aragaz Pe Gaz

Origine:

China Continentală


Descriere

Făcut cu un durabil arzator din otel inoxidabil, acest aragaz vă oferă un control eficient al căldurii pentru o perfectă experiență culinară.Ideal pentru backpacking și în aer liber, picnicuri, acesta vine cu un Oxford sac de depozitare pentru depozitare convenabilă și de transport.

Caietul de sarcini:

Nume: Camping aragaz mic

Putere: 3800W

Material: laminate la rece placa + temperatură ridicată ulei spray

Greutate produs: despre 380g

Extins dimensiune: (aprox.)21.5*21.5*8cm/8.46*8.46*3.15 cm

Depozitare dimensiune: (aprox.)13.5*13.5*5.5 cm/5.31*5.31*2.17 cm

Lista De Ambalare:

1 buc*Portabil aragaz de camping

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Datorită diferitelor manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil, Portabil: Acest portabil camping aragaz vine cu un Oxford sac de depozitare care îl face ușor pentru a împacheta și transporta.Puteți ori sobă și depozitați-l în geantă atunci când nu este în uz, economisind spațiu și menținându-l curat.

2.Eficient de Ardere: Cu densitate mare de incendiu proiectare gaura de pe partea noastră Portabil Camping Aragaz permite o disipare eficientă a căldurii și a îmbunătățit eficiența de ardere.Mini camping arzator produce o putere mare și flacără stabilă, care poate încălzi alimente sau apă rapid și uniform.

3.Eficient Aragaz: Noastre eficiente, push-to-opera electronice ceramice comutator de portabil aragaz de camping face de gătit în aer liber o briza.Ușor și puternic design ce-l face perfect pentru backpacking sobe, livrarea rapidă și în condiții de siguranță de gătit în orice decor în aer liber.

4.Design Durabil: Cu un arzator din otel inoxidabil si un non-alunecare grătar, acest aragaz de camping oferă stabilitate excepțională și rezistent la temperaturi ridicate.Perfect pentru gătit în aer liber, promite lungă durată și este perfect pentru drumeții și excursii backpacking.

5.Puternic și Simplu: Acest portabil aragaz de camping are o puternică capacitate portantă, capabilă să suporte tot felul de mici, oale și tigăi.Cu un aspect simplu, se îmbină perfect cu împrejurimile în aer liber.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe