4BUC Câine de Companie Șosete Cald genunchiere Respirabil Picior Ciorap Protejarea Câine Cot Protector Șosete Tricotate pentru Câine Picioare Picior Cald



  • 29.53lei 59.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Setați Tipul:

no

Material:

BUMBAC, Poliester + Spandex

Origine:

China Continentală

Caracteristică 3:

Animale De Companie Cot Manșon De Protecție

Caracteristică 1:

Accesorii pentru animale de companie

Nume De Brand:

cottcuboaba

Caracteristică 2:

Piciorul Cald Împachetări

Caracteristică 4:

Șosete tricotate pentru Câine Picioare

Model Tip:

cu dungi


Descriere

Puncte:

1.Operare simplă: să Păstreze partenerul tău cu blană coatele în siguranță de la harms și leziuni cu nostru de ușor de utilizat Câine Cot Protector.Pur și simplu alunecare cu designul său simplu și pentru a evita orice operațiuni complicate.

2.Confort îmbunătățit: confectionat din poliester de calitate, acest caine cot protector poate scuti în mod eficient câine comun disconfortul și pentru a preveni alte leziuni.Este gros și moale, așa că nu va irita câini pielea sau provoca disconfort.Cainele tau va iubi poartă-l și bucurați-vă de mai multă mobilitate.

3.Rezistenta la Impact: Salvgardare prietenul tău cu blană coatele cu câinele nostru cot protectori care pot rezista la orice forță externă în timpul activității.Menținerea lor natural poziție comună, ajutând pentru a preveni orice disconfort în timp ce permițându-le să se bucure lor obișnuit de redare.

4.Îngrijirea plăgilor: Suport cainelui vindecarea cu nostru flexibil de Câine Cot Protector.Sale se potrivesc perfect și confortabil material de izolare termică, se lingă, și de a accelera vindecarea ranilor.

5.Aplicabile pe scară largă: Păstrați prietenului tău cu blană articulațiilor protejate de leziuni și reci pe tot parcursul anului, cu acest versatil cot protector.Potrivit pentru câini de toate dimensiunile, acesta poate fi folosit pentru îngrijirea de zi cu zi, căldură în toamna și iarna, și ca o măsură preventivă împotriva daune in comun.

Descriere: Ține-ți câinele confortabil in timpul exercitiilor fizice cu calitatea noastră de poliester câine de recuperare maneca.Designul său simplu se potrivește perfect cainele cot, protejându-l de forțe externe, care poate provoca daune.Este, de asemenea, potrivite pentru păstrarea articulațiilor cald în toamna și iarna.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Câine Cot Protector

2. Produs material: poliester + spandex

3. Dimensiune Produs:

4. S: de aproximativ 2.6x7cm/1.02x2.76 cm

5. M: aproximativ 3.4x9.5cm/1.34x3.74 cm

6. L: aproximativ 4.2x12cm/1.65x4.72 cm

7. XL: despre 5x14.5cm/1.97x5.71 cm

8. 2XL: despre 6x17cm/2.36x6.69 de centimetri

9. Produs de culoare: galben, verde

Aplică: Potrivit de mari, mijlocii și mici câini

Funcția: Ține de cald și de a proteja câinele genunchi

Lista De Ambalare:

4 x Câinele Cot Protector

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe