Pasăre Sepie Pentru Papagal Naturale Os De Sepie Păsări De Calciu & Reptile Health Os De Sepie Vrac Cu Titularul



  • 24.84lei 49.64lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Poliester

Setați Tipul:

no

Tip:

PĂSĂRI


Descriere

Descriere:

Pasărea Cuttlebones pentru Papagal este un must-have pentru pasăre minunat animale de companie să se bucure de joc.

Caietul de sarcini:

Nume: Pasăre Cuttlebones pentru Papagal

Material: Os De Sepie

Dimensiune: Aproximativ 5-7cm/1.96*2.75 inch

Lista De Ambalare:

10*Pasăre Cuttlebones pentru Papagal

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cuttlebones Vrac: Ușor de utilizat și convenabil pentru a stoca, de Sepie pentru Pasari este proiectat cu 10 bucati pentru fiecare pachet, echipat cu aluminiu-a făcut în condiții de siguranță titular, perfect pentru întreprinderile mici și mijlocii păsări și reptile.

2.Guma de Jucărie pentru Păsări: Conceput pentru a sprijini puterea de ciocuri, și să păstreze ciocurile lor în sfat forma, 10buc Sepie pentru Papagal caracteristică dur texturi, o cușcă de divertisment jucărie pentru păsări de companie.

3.Largă de Aplicare: Naturale Sepii Os este conceput pentru a îmbunătăți dvs. de animale de companie de sănătate fizică, prelucrate, gata de utilizare, care este potrivit pentru toate tipurile de păsări și reptile, cum ar fi canari, cinteze, papagali, papagali, peruși, papagali, broaște țestoase, melci, etc.

4.Ușor de Instalare: Echipat cu aluminiu titularii, 10buc Os de Sepie pentru Pasari re în condiții de siguranță pentru animale de companie si robust, usor de instalat pe păsări, cuști și oriunde aveți nevoie.

5.Materiale de înaltă Calitate: Pasărea Cuttlebones pentru Papagal sunt realizate din Os de sepie, care este sigur și sănătos pentru animalele de companie să mestece și să se joace cu.Pot exista unele pete negre pentru a menține starea lor inițială.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe