Suport De Încărcare Animale De Companie Transporta Husă De Transport Lăzi Sac Pisicuta Portabil Respirabil Cușcă De Câine W/ Mat Cutie Iepure Catelus



  • 80.02lei 177.83lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip De Element:

Soft-Verso Transportatorii

Tip De Închidere:

fermoar

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Material:

nailon


Descriere

Lăzi Cutie De Transport Kitten Sac De Iepure Pisică Sarcină W/ Catelus Portabil Mat Husă Câine Transporta Animale Respirabil Animale De Companie Titularul Cușcă

Catelus Câine Pisică Pisoi Portabil Geanta Iepure Animal de Companie Transport Husă Tote Cușcă Lăzi Box Titularul w/ Mat Respirabil 5KG Sarcina

Caracteristici:

1.Acest unic pisici și animale mici sac de transport poate fi prelungit .Crearea unui spațiu de neegalat de confort în orice situație.Permite animalele de companie pentru a muta în jurul, reduce anxietatea și disconfortul în timpul deplasării.

2.Trei intrari are siguranta de blocare cu fermoar, animale de companie nu vor fi deschise din interior.Partea de sus și laturile duble adauga gheare de apărare ventilatie ochiurilor de plasa pentru un plus de lumina soarelui și de permeabilitate la aer.Mâna cu bretele reglabile și curea de umăr căptușită permite mai multe opțiuni contabile, Mai sigur și convenabil pentru dvs. de călătorie.

3.Acest transport auto realizat din materiale rezistente, ușor, de înaltă calitate upgrade țesătură de poliester.Patru-partea ochiurilor de plasă windows nu numai că a crescut circulația aerului și se simt confortabil în interior pentru animale de companie pe călătorie, dar, de asemenea, pot verifica pe animale de companie cu ușurință.Utilizatorul trebuie o mână ține transport stabil, altă parte se mute cu fermoar pentru a-l bloca.

4.Câinele operator de transport poate fi pliat pentru depozitare ușoară în dulap sau rafturi bunuri.Partea de jos are o căptușeală lână moale confortabil de bază, complet îndepărtată și spălată în mașina de spălat.Cureaua de umăr, de asemenea, ar putea scoate, atunci când doriți spălați-l.

5.Se pot ține sub 11 lbs mici și mijlocii de animale de companie se simt confortabil în interior.Bun articol pentru animale de companie mici, cum ar fi Pisicuta, Catelus, Iepuras.

Caietul de sarcini:

1.Material: Nylon + pânză

2.Se potrivesc pentru:5kg/11.1 lb animale de companie

Ambalare Include:

1 x Purtător de Companie

Scrie un comentariu

       

Produse conexe