3speed Câine Tuns Multifuncțional Impermeabil de Tuns Reincarcabila fara Fir USB aparat de Ras Electric Pentru Pisici Câini animale de Companie Consumabile



  • 103.06lei 206.17lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

câine tuns

Tip:

Câini

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1. IPX7 rezistent la apa: Câine Tuns are lame ascuțite și detașabile, lame ceramice, rezistent la apa IPX7 pentru eficientă și pe termen lung de tăiere, fără a provoca alergii ale pielii.

2. Funcționare silențioasă: cupru arborelui motor produce zgomot redus (mai puțin de 50db) și vibrații reduse.Pisica Intretinere Clipper nu speria animalele de companie în timp ce ești forfecare.Zgomot redus poate ajuta la calmarea animalului tau de companie.

3. Patru Ghid Piepteni: Câine de Ras vine cu 4 atașament ghid piepteni pentru a regla paletele când aveți nevoie pentru a controla lungimea parului.Păstrați-le în condiții de siguranță, ușor și confortabil.

4. Afișaj Digital: Smart LED indică puterea, viteza, și sfaturi.USB de încărcare convenabil, nu este nevoie pentru a cumpara baterii noi din nou, și bateria reîncărcabilă este inclus în aparatul de tuns parul.

5. Putere Operație de Stocare: Cat de Tuns complet încărcat timp de 4 ore poate asigura aproximativ 45 de minute de funcționare fără fir.Vine cu un cablu de încărcare, care poate fi conectat la un laptop, mașină port USB, etc.

Descriere:

1. Lama ascuțită combinat cu ceramica lame detașabil, rezistent la apa IPX7 pentru eficientă și pe termen lung de tăiere, fără a provoca alergii ale pielii.

2. Vine cu 4 atașament ghid piepteni pentru a regla paletele când aveți nevoie pentru a controla lungimea parului.Potrivit de mari, mijlocii și mici, câini sau pisici, menținându-le în condiții de siguranță, relaxat și confortabil.

3. Cupru arborelui motor produce zgomot redus (mai puțin de 50db) și vibrații reduse.Nu speria animalele de companie în timp ce ești forfecare.Zgomot redus ajută animalul tau de companie te calmezi pentru mai ușor de îngrijire.

4. Design fără fir vă permite să utilizați în mod liber mobile.O încărcare completă de 4 ore asigură aproximativ 45 de minute de funcționare fără fir.

5. Smart LED indică puterea, viteza, și memento-uri.USB de încărcare convenabil, nu este nevoie pentru a cumpara baterii noi din nou, și bateria reîncărcabilă este inclus în aparatul de tuns parul.

Caracteristici:

1. Dimensiune: 6*6*12cm/2.36*2.36*4.72 în

2. Material: ABS

Lista De Ambalare:

1x Tuns Caine

1x cablu de date USB

1x perie de curățare

4x atașamente Pieptene

1x foarfece

1 x pieptene

1 x unghiera

1x pila de unghii

1x Manual de Utilizare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe