Romantic Copac 3d Memo Pad de Hârtie Sculptură Arta Ambarcațiunile Notepad Lumini Led Decorarea Cu Ornamente 2024 Calendar Lipicios



  • 112.05lei 160.08lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

3D Calendar de Birou cu Lumini

Origine:

China Continentală


Descriere

Nostru excelent de hârtie și multi-colorate de hârtie decorativ cu lumini interior a crea o distracție și atmosferă plină de viață.Acrilic coajă de protecție asigură durabilitate și longevitate.Perfect pentru amintindu-și zilele de naștere, aniversări și alte date importante.

Caietul de sarcini:

Produs material: hârtie + acrilic + componente electronice

Dimensiune produs: (aprox.)8.5*8.5*7cm/3.35*3.35*2.76 cm

Greutate produs: despre cutie 580g

Lista De Ambalare:

1buc* 3D Calendar de Birou cu Lumini

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Folosiți cu Încredere: Utilizarea superioară a hârtiei de calitate, 3D Calendar de Birou 2024 este construit pentru a dura, care permite pentru încredere și durabil utilizarea de zi cu zi de-a lungul întregului an.

2.Spori Decor: 3D Calendar de Birou 2024 caracteristici captivant de iluminat, iluminare cu decorul și crearea unui convingătoare experiență vizuală.Spori ambianta si prezenta stil cu acest frumos iluminat plus, perfect pentru orice spațiu.

3.Uimitoare Măiestrie: 3D Calendar de Birou 2024 se mândrește cu măiestrie rafinat și hârtie sculptură tehnici care au ca rezultat o superba piesa de arta.Ochi-prinderea de proiectare cu multi-colorate de hârtie decorativă și fantastic de modelare adauga un farmec unic și va atrage atenția nimănui.

4.Design rezistent la praf: 3D Calendar de Birou 2024 se mândrește cu un praf-dovada, acrilic shell, făcându-l ideal arta de colectie pentru orice ocazie.Afișa ca decor birou și utilizarea sa practică de bază pentru lucru organizat.

5.Utilizate pe scară largă: Ridica dvs. oferindu-cadou joc cu acest 3D Calendar de Birou 2024, perfect pentru toate varstele si ocaziile.Este un versatil prezent, care face cadoul perfect pentru zile de naștere, aniversări, Crăciun, ziua Recunostintei, Ziua Îndrăgostiților și alte sărbători speciale.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe