1/5PCS de Formare de Câine Fluier Pentru a Opri Latratul Coaja de Control Pentru Câini de Formare de Descurajare Fluier Catelus Reglabil de Formare



  • 25.27lei 49.50lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

Puternic-Toyers

Tip De Element:

Fluiere Câine

Suport:

Dropshipping/En-Gros

Material:

Din Oțel Inoxidabil, Aliaj

Caracteristică 3:

Ușor Durabil

Caracteristică 4:

Supraviețuirea Portabil

Caracteristică 1:

compact cu breloc

Dimensiune:

4.7cmx0.8x2.4cm

greutate:

5g

Caracteristica 5:

De Urgență Drumeții Accesorii

Culoare:

Alb, albastru, verde, roșu, Violet, Negru

Caracteristică 2:

Tare

Origine:

China Continentală


Descriere

1/5PCS de Formare de Câine Fluier Pentru a Opri Latratul Coaja de Control Pentru Câini de Formare de Descurajare Fluier Catelus Reglabil Formare span>

【Breloc Fluier de Urgență】O încredere și un instrument la îndemână pentru activități în aer liber, acest breloc fluier de urgență este un must-have pentru toate aventurieri.

【Mini Dimensiune de Camping Fluier】Ușor și portabil, acest mini dimensiune fluier este ideal pentru camping, drumeții și alte aventuri în aer liber.

【Compact și Durabil Sport Fluier】Tare și rezistent, acest compact fluier este accesoriul perfect pentru sport, camping, și situații de urgență.

【Versatil Breloc Fluier】Un element esențial pentru breloc, această încredere și versatil fluier este potrivit atât pentru activități în aer liber și situații de urgență.

Pachetul Inclus:

1 x Camping Supraviețuire Fluier

Note:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate provoca o ușoară diferență.

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe