Din Lemn Natural Păsări Biban Papagali Agățat Leagăn Cușcă Jucării Suport Stativ Pandantiv Cu Margele Colorate Jucărie De Mestecat



  • 18.60lei 26.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Poliester

Setați Tipul:

no

Tip:

PĂSĂRI


Descriere

Introduce pasarea ta la un nou nivel de distracție cu noastre de păsări leagăn jucării!Perfect pentru a se juca și de a mesteca, aceasta jucarie caracteristici lent balansoar și un picior de odihnă să țină ciocul si unghiile sanatoase.Fiind usor de atasat la orice colivie, este o grijuliu ziua de nastere sau de vacanță cadou pentru orice prieten cu pene.

Caietul de sarcini:

Produs material: lemn de fier

Dimensiune produs: 60*40*1.5 cm/23.62*15.75*0.59 în

Pachet De Listă:

Păsări Leagăn Jucării*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Confortabil și Sănătos: Această pasăre leagăn este conceput pentru a oferi dvs. de pasăre cu un loc confortabil pentru a juca și de a mesteca, în timp ce, de asemenea, promovarea picioare și cioc de sănătate și furnizarea de adăpost.

2.Imita Copac Mișcare: Asigurați-vă pasăre experiență cocoțat într-un copac la domiciliu cu acest leagăn, care oferă lent balansoar și odihnă picior.Este modul perfect de a le face să se relaxeze.

3.Material selectat: Această pasăre leagăn este fabricat din material de înaltă calitate, care păstrează ciocul și unghiile îngrijite și sănătoase.Acesta oferă, de asemenea, o distracție și confortabil locul pentru prietenii cu pene pentru a juca și de odihnă.

4.Convenabil pentru a Instala: pasărea Ta va iubi acest leagăn!Atașați cu ușurință și pentru a muta în jurul lor cușcă cu inclus carabină.Nu sunt necesare instrumente pentru hassle-free de configurare și de divertisment fără sfârșit.

5.Cadoul Perfect: Da prietenul tău cu pene darul de distracție și de relaxare cu această pasăre leagăn.Potrivit pentru toate pasăre dimensiuni, acesta oferă o sursă excelentă de divertisment și încurajează exercitii fizice si de relaxare.Surprinde pe cei dragi cu acest grijuliu si jucaus ziua de nastere sau de vacanță cadou care promite nenumarate ore de swinging și viguros bucurie pentru păsările lor.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe