Baie Țesut Auto-Adeziv Accesorii Din Oțel Inoxidabil De Toaletă Rola Prosop De Hârtie Igienică Suport Organizatorii Punch-Gratuit Rack



  • 39.32lei 65.54lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Din Oțel Inoxidabil

Numărul De Model:

27264 27265

Tip:

Suporturi De Hârtie


Descriere

Baie Țesut Auto-Adeziv Accesorii Din Oțel Inoxidabil De Toaletă Rola Prosop De Hârtie Igienică Suport Organizatorii Punch-Gratuit Rack

Lista de pachete:

1 x suport prosop de hârtie cu traceless bandă adezivă

Caracteristici:

** Hârtie auto-adeziv suport prosop: Fără găurire, poate fi montat cu ușurință.

** Aplicare: Poate fi montat în dulapuri, în partea de ușa dulapului sau pe perete, economisind spațiu și să păstreze curat.

** Ușor de instalat: Doar lipi pe suprafata peretilor neteda: cu inclus traceless bandă adezivă, apoi apăsați timp de câteva secunde.

** Multifunctional: Poate atârna un prosop de hârtie, curățare prosop, folie de plastic și altele.

** Material de buna calitate: Realizate din calitate premium plastic PP, care este rezistent la apa, de mare portantă de până la 1,5 M, rezistent prosop titularul nu va cădea cu ușurință.

** Utilizare: Ideal pentru utilizarea în baie, bucătărie, cămară, cameră ambarcațiune, garaj, servicii de spălătorie și mai mult.

** Pentru a evita rola de hârtie a ieșit: O barieră special edge este furnizat pentru a permite rola prosop de hârtie pentru a rămâne pe titularului de rod.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe