1 buc Chimney Cowl Capac de Oală Garda Rotative din Oțel Inoxidabil Țeavă de Evacuare Capac de Protecție Capac de Aerisire de Sus de Evacuare Instrument de Îmbunătățire Acasă



  • 139.03lei 178.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

VIBRATITE

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

*Rotirea capota pentru conducte de ventilație, fum, cosuri de fum, și de extracție a aerului: Acest chimney cowl capac are o rotație hood, care oferă o protecție maximă, fără a afecta performanța de fum.Este perfect pentru conducte de ventilație, fum și sisteme de extracție a aerului.

*Principiu De Funcționare: Cele special concepute inele de acest coș cowl capac preveni vânt de la a merge în jos coș de fum, făcându-l un sistem eficient de anti-downdraught soluție.Se asigură că fumul nu au voie să intre pe horn.

*Din Oțel inoxidabil Rotative Chimney Cowl Capac: din oțel inoxidabil, acest chimney cowl capac este durabil și sunt proiectate să se rotească cu acțiunea vântului.Această rotație crește de ventilație și împiedică vântul să provoace downdraught.

*Pălăria conceput pentru a roti cu acțiunea vântului: design-ul unic al acestui coș cowl capac permite să se rotească cu vântul.Mai bate vantul, mai multe lamele se rotesc, rezultând într puternic de admisie a aerului din interior.

*Protejați-vă de fum de ploaie și umiditate: Acest chimney cowl capac protejează în mod eficient coș de fum de la ploaie și la umezeală, adecvat în special pentru cosuri de fum care nu sunt utilizate frecvent.Acesta este construit cu otel inoxidabil si vine cu îngroșată picioare fixe, asigurând durabilitate.Pachetul include un complet de fixare kit pentru instalare ușoară.

Notă: culoarea reală a elementului pot varia ușor din poze din cauza luminozitatea monitorului și de condițiile de iluminare.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

(Dimensiuni: ca imagine arată; Material: otel Inoxidabil; Continut Pachet: 1*din Oțel Inoxidabil Capacul superior)

Caietul de sarcini:

*Nume Produs:Chimney Cowl Capac De Oală Guard Din Oțel Inoxidabil Țeavă De Evacuare Capac De Aerisire De Sus De Evacuare

*Material:otel Inoxidabil

*Dimensiuni:Ca imagine

*Culoare:Nu

Pachetul De Conținut:

1* vânt capac

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe