Portabil în aer liber Camping Ventilator Mic Ventilator Lampa Baterie Reîncărcabilă LED Smart Fan Lumină 30W



  • 84.75lei 116.08lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

1,[Trei-mode Vânt]Pe Lamă Ventilator de Tavan suport trei moduri de vânt pentru a se potrivi pe vreme de vară, vântul este moale, iar zgomotul este redus, puteți ajusta pentru a satisface nevoia ta.

2,[LED]Acest Închise Ventilator de Tavan este echipat cu E27 LED de 30w putere lumina.Puteți comuta cu ușurință între alb rece, cald, lumină, și lumină naturală în funcție de nevoile dumneavoastră.

3,Nostru Mic Ventilator de Tavan este echipat cu un built-in de cupru cu motorul silențios, care reduce în mod eficient zgomotul.

4,[Silent munca]Acest Mic Ventilator de Tavan are un built-in de cupru cu motorul silențios, și mișcarea paletelor ventilatorului este moale atunci când se rotește, care reduce în mod eficient zgomotul.

5,[Multiple]Acest Flush Mount Ventilator de Tavan este frumos și practic.Acesta poate fi folosit în interior living, dormitor, camera pentru copii, magazin de cafea, și o sală de studiu, și poate fi, de asemenea, plasate în bucătărie.

Nume: LED camping fan lumină

Conexiune: 5V carcasă cu propriile sale bateria trebuie să fie încărcată

Dimensiuni: diametru: 230mm inaltime: 75mm

Butonul înapoi: trei-stop, viteza vântului, trei-stop, ventilator, comutatorul de lumini

Material: ABS + PP

Culoare: Alb

Conținutul Pachetului:

1 x Ventilator de Tavan Lumina

1 x Cablu USB

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe