Zâmbind Rechin SD-8110 Lanterna Super-Luminos M60 LED rezistent la apa Lanterna, Reîncărcabile, Lanterne, cu Alimentare de Afișare pentru Exterior



  • 19.54lei 95.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Zoom:

Da

Tip De Element:

Lanterne

Origine:

China Continentală

Rezistent la apa:

Da

Certificare:

NICI unul

Corpul Material:

Aliaj De Aluminiu

Distanța Focală:

Reglabil

Suport Dimmer:

5-8 fișiere

Numărul De Model:

SD-8110

Incarcator:

Reîncărcabilă


Descriere

Zâmbind Rechin Profesionale De Iluminat Cu Tehnologie Magazin Oficial

Stimate client, bine ati venit la magazinul nostru, toate produsele comercializate in acest magazin sunt în stoc.Toate produsele provin de la propria noastră fabrică, de auto-construit depozitul, stabil inventar, puteți cumpăra cu încredere~ Dacă aveți alte produse are nevoie, vă rugăm să ne contactați~vă Mulțumesc.

Caietul de sarcini:

【Model】:SD-8110

【Wick】:M60

【Încărcare】:USB de încărcare Rapidă

【Baterie】:Built-in baterie cu litiu

【De Material】:Aliaj De Aluminiu

【Impermeabil】:Viața Rezistent La Apa

【Greutate】:254G(Fără baterie)

【】 Modul:Puternic-Medium-Low-Strobe-SOS

Caracteristici:

【Mare Luminos M60 Laser Alb LED】:

Lanterna dispune de o înaltă calitate M60 white laser LED, care oferă luminoase și chiar de iluminat, asigurând vizibilitate clară în diferite condiții de iluminare.

【Zoomable】:

Cu mecanic zoom funcție, puteți comuta cu ușurință între close-up și de lungă distanță de iluminat, care să permită o mai mare flexibilitate în diferite situații.

【Rezistent La Apa De Design】:

Lanterna este construit cu o caroserie din aluminiu si dispune de un design rezistent la apa, făcându-l potrivit pentru utilizarea in medii umede sau medii umede, inclusiv expunerea la ploaie, ceață, și zone ierboase.

【Baterie De Lungă Durată】:

Lanterna este alimentat de la un built-in de mare capacitate baterie care oferă ore de utilizare între încărcări, asigurându-vă nu pierdeți niciodată un moment cu această încredere lumina.

【USB de Încărcare Rapidă】:

Lanterna poate fi încărcat rapid și ușor folosind orice port USB sau incarcator, economisind timp și energie.

Ambalare:

1 * Lanterna

1 * cablu USB de încărcare

Customer Service:

Ore de Servicii pentru clienți: de luni până sâmbătă (09: 00-18: 00) ambalajul include produsul afișat în funcție de opțiuni imagine.Toate produsele cumparate din acest magazin sunt inspectate înainte de expediere.Dacă nu există nici o problemă după primirea mărfurilor, vă rugăm să ne anunțați, vă faceți griji-free, după-vânzare.

Client
2024-01-07
Produsul a fost deteriorat cu led-uri, am cerut rambursare și hotărârea nu a dat rambursare, iar produsul a Ales de rating, ceea ce indică revenirea în caz de probleme. Nu recomandăm achiziționarea de pe AliExpress platforma.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe