Multifunctional Ciocan De Siguranță De Reparații Auto Lumina De Lucru Comoara De Încărcare De Urgență Geam Spart De Evacuare În Aer Liber Lanterna Luminos



  • 68.09lei 94.59lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Sursa De Lumina:

Becuri cu LED-uri

Culoare:

roșu, Alte

Lanterna Tip:

în aer liber situații de urgență

Comutator De Mod:

Joasă/Medie/Înaltă

Suport Dimmer:

2-4 fișiere

Rezistent la apa:

Da

Origine:

China Continentală

Distanță De Iluminat:

> 500 de metri

Funcția:

Rezistent La Șocuri, Auto-Apărare, banca de putere, Greu De Lumină, Încărcătură magnetică

Distanța Focală:

Reglabil

Zoom:

Da

Nume De Brand:

EagleSpread

Tip De Element:

Lanterne

Corpul Material:

Plastic

Lumen:

1000

Putere:

5W

Incarcator:

Reîncărcabilă

Certificare:

ce

Numărul De Model:

S007

Modelul de Margele de LED-uri:

Q8


Descriere

Multifunctional Ciocan De Siguranță De Reparații Auto Lumina De Lucru Comoara De Încărcare De Urgență Geam Spart De Evacuare În Aer Liber Lanterna Luminos

CEL MAI BUN-DE VÂNZARE!Iluminat distanta de 4500 de metri/2.8 km! De 10 ori mai luminos decât incandescente obișnuite lanterne.

Puternic, practic, și lanterna portabil în aer liber pentru situații de urgență, pescuit de noapte, de călătorie, camping, masina, excursii, aventuri, și mai mult!

Funcții puternice Principal de Lampa: de 10 ori mai luminos decât incandescente obișnuite lanterne.Iluminat distanta de 4500 de metri/2.8 km (lumină puternică)!Partea de Lampa: Lumina o 2000 de metri patrati fabrica.De urgență Ciocan: Ușor de a sparge geamul mașinii într-o situație de urgență.Ascunse Cutter: destul de Ascutite pentru a taia centura de siguranță, frânghii, etc. De mare capacitate Baterie de Litiu: viata Lunga a bateriei și poate fi o banca de putere pentru telefoane mobile.Rezistent la apa: IP6 impermeabil, rezista la ploaie, ceață și ceață. 3 Moduri: lumina puternica, intermitent, proiector Impact și portabil pentru a transporta și stoca.Puternic și durabil.

Pachetul Include 1x Puternic, rezistent la apă în aer liber Lanterna

Sfaturi cald Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Client
2023-08-22
Likhtarik, totul este bine gandit! Am o slobiya, cu bâta în baltă. Marginea dintre principalele regimuri, cum ar fi acest lucru nu este cazul. Voi încerca să suprapreț această țară. Eu pot recomanda yakysny Likhtarik!
Client
2023-09-19
Raju să movilă uwaga produsul în sine. Arată-te singur. În mâinile ale orașului, cum ar fi crushings, cele mai importante. Ambalare bun, totul a venit în jos. Shvidka livrare. Vânzător și de produs, recomand
Client
2023-08-04
POLECAM
Client
2023-12-07
Totul este bun pentru a lista
Client
2023-08-23
Bun lanterna pe baterii. Iac dovgo Vin-nu știu. O voi face. Un ciocan pentru Rosbyran rock care stroporiz a fost trezit în felinar. Astfel lanterna poate fi wicoristovati iac paverbank.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe