Mooncake Mucegai Cookie Timbre Chinezești MidAutumn Luna factorii de Decizie Tort pentru DIY Cookie M68E



  • 22.10lei 29.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

De Copt & Patiserie Instrumente De Tip:

Luna Tort Mucegai

Material:

Plastic

Kit Numărul:

1

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Crea rafinat și realist mooncakes efort cu această mână presat mooncake mucegai set.

Materiale de calitate alimentară: a Face de calitate alimentară maritemperaturi materiale rezistente, non-toxice și inofensiv, fără efecte nocive asupra alimentelor.Suprafețele de mucegai este plană și netedă, făcându-l ușor pentru a curăța.

Perfect pentru iubitorii de produse alimentare care se bucura de procesul de luare și savorings diverse produse de patiserie, căutând atât gust și vizuale satisfacție.

Mare pentru pregătirea individuală diy prajituri sau produse de patiserie în timpul MidAutumn Festivalului, prezentarea lor respectul și dragostea pentru cultură tradițională.

Dacă în bucătărie, profesionale brutării, sau magazin de produse de patiserie, acest versatil mucegai vă permite să creați stunnings 3D în formă de prăjituri sau produse de patiserie, promovarea lipire și bucuriile.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: așa Cum se arată în imagine

Pachetul Include:

1 buc Mucegai 1 buc Model/1 buc Mucegai 6pcs Model

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe