12 Constelații Carte De Tarot Fata De Masa Magic Tapiserie De Perete Tabla De Joc Astrologie, Divinație Psihedelice Vrăjitorie Altar Pânză



  • 13.86lei 38.47lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Forma:

Pătrat

Numărul De Model:

fata de masa

Nume De Brand:

waasoscon

Decor De Masă & Accesorii Tip:

Mats & Tampoane

Caracteristică:

Aprovizionat, Eco-Friendly

Material:

pânză

Stil:

Stil Clasic


Descriere

12 Constelații Carte De Tarot Fata De Masa Magic Tapiserie De Perete Tabla De Joc Astrologie, Divinație Psihedelice Vrăjitorie Altar Pânză

Puncte: 1.Material de înaltă calitate: Aceasta Carte de Tarot Pânză se face de înaltă calitate groase de piele de căprioară, catifea, care este moale, neted, ușor și durabil.Exteriorul său este strălucitoare, și aspectul arata foarte texturate.

2.General Dimensiuni: dimensiunea de Tarot față de Masă este de aproximativ 49*49CM/19.31*19.31 inci.Este o dimensiune comună în tarot față de masă, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la dimensiunea.

3.O mai bună Protecție: material noastre cartea de Tarot Pânză este ușor și moale, care poate proteja cărțile și le împiedică de a fi deteriorate.Și aceasta fata de masa este foarte convenabil să se plieze și să, și poate fi pus în geantă, fără a lua mult spațiu.

4.Utilizatorii țintă: Acest produs este potrivit pentru carte de tarot lovers, psihologi, magicieni, etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizate în fiecare zi, acasă mobilier, cum ar fi decoratiuni sau meditație pânză, etc.

5.De înaltă Calitate: Acest produs folosește trei-linia de îmbinare, frige ambarcațiuni și gros de piele de căprioară material de catifea, de a face model de acest produs luminoase de culoare și plin de trei-dimensional.Ea are o bună elasticitate și nu este ușor să se deformeze.

Descriere: 1. Această Carte de Tarot Pânză se face de înaltă calitate groase de piele de căprioară, catifea, care este moale, neted, ușor și durabil.Exteriorul său este strălucitoare, și aspectul arata foarte texturate.

2. Noastre cartea de Tarot Pânză este ușor și moale, care poate proteja cărțile de Tarot de la daune.Și aceasta fata de masa este foarte convenabil să se plieze și să, și poate fi pus în geantă, fără a lua mult spațiu.

3. Acest produs este foarte potrivit pentru iubitorii de tarot, psihologi, magicieni și așa mai departe.Acesta poate fi, de asemenea, utilizate în fiecare zi, acasă mobilier, cum ar fi decoratiuni sau meditație pânză, etc.

4. Acest produs utilizează trei-linia de îmbinare, frige ambarcațiuni și gros de piele de căprioară material de catifea, de a face model de acest produs luminoase de culoare și plin de trei-dimensional.Ea are o bună elasticitate și nu este ușor să se deformeze.

Caietul de sarcini: Nume: Tarot fata de masa

Proces: Frige Proces

Trei-linia de Îmbinare

Material: Piele De Căprioară, Catifea

Dimensiune: 49*49cm/19.31*19.31 Cm

Culoare: Negru

Greutate: 50g

Lista De Ambalare: Față De Masă*1

Client
2023-08-22
Am amenințat-o. Foarte frumos mis personal Ultima zi a termenului ajuns. A fost super merita

Scrie un comentariu

       

Produse conexe