Față de Metal Mijlocul din Spate a Arborelui de Antrenare a Arborelui de Transmisie Set Compatibil cu TRX-6 G63 1/10 Masina RC



  • 127.34lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Varsta Recomanda:

14+y

Origine:

China Continentală

Material:

Material Compozit

Utilizarea:

Vehicule Și Jucării Control De La Distanță


Descriere

RC arborelui de antrenare a ser compatibil cu Traxxas TRX-6 G63 1/10 Masina RC din aliaj de aluminiu și oțel,robust și durabil.Ușor de instalat și de upgrade pentru masina ta rc.Parte frumoasă pentru a face upgrade și de a modifica masina ta RC, și de a îmbunătăți performanța Nume Produs: RC Arborelui de Transmisie Material: Metal Puntea Fata Lungime: Aprox. 122 - 152mm de Mijloc Axle Lungime: Aprox. 105 - 133mm Puntea Spate Lungime: Aprox. 75 - 98mm Ax Diametru Exterior:11mm.Articulațiile Diametru Interior:5mm; Culoare;Albastru Cantitate: 3 buc/Set(Fata,Mijloc și Spate) Greutate;97g/1Set Lista de pachete : 1 x Fata de Transmisie a Arborelui de Antrenare 1 x Mijloc de Transmisie a Arborelui de Antrenare 1 x Spate Transmisie a Arborelui de Antrenare

Livrare:

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Feedback-ul:

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și clienții de servicii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe