Desene Animate Drăguț, Pictura De Cerneală Acuarelă Cat De Variate Pachet De Stickere Meșteșuguri Pentru Copii, Scrapbooking Bagaje De Călătorie Decorative Graffiti Decalcomanii



  • 15.85lei 24.42lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Diametru:

30mm-80mm

Înălțime:

30mm-80mm

greutate:

Random 1 Pack 30g

Numărul De Model:

XY-1084

Cadou:

De crăciun, Halloween, Ziua Îndrăgostiților, Ziua

Varsta Recomanda:

14+y

Origine:

China Continentală

dropshipping:

Da

Material:

Din PVC de inalta Calitate-rezistent la apa Detasabil

Lățime:

30mm-80mm

Utilizarea:

Laptop-Uri Valiza Depozitare Biciclete Cu Motor Frigider Auto Chitara Telefonul Estetic Decorativ Decal

Toate produs:

Nu repeta

Pentru:

Adolescenti, Copii, Copii, Adulți, Băieți Și Fete Prieten

Stil:

Desene animate Drăguț, Pictura de Cerneală Acuarelă Cat DIY Vinil rezistent la apa Autocolante Decorare

Culoare:

Colorate

Lungime:

30mm-80mm

en-gros:

Da


Descriere

Desene animate Drăguț, Pictura de Cerneală Acuarelă Cat DIY Vinil rezistent la apa Autocolante Decorare

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 Steaua Laudă + Cumpărător Show = $ 1 Cupon (Contactați serviciul clienți pentru a obține)

⭐️ Va garantam 100 % autocolante de inalta calitate.

⭐️ Vă rugăm să rețineți, dacă ați cumpărat mai mult de 1 pachet, acesta va fi reprodus.

⭐️Dacă aveți o cantitate mare, vă rugăm să ne contactați, vă putem oferi un preț foarte ieftin.

⭐️Căutarea pentru pe termen lung care au cooperat picătură de transport maritim și cumpărătorii en-gros,vechi, clienții vor primi o suplimentare de 5 % reducere la achiziționarea repetată,si va vom trimite DHL/ Fedex gratuit pentru comenzi de peste 300 de dolari .

⭐️Toate etichetele din pachetul sunt unice și diferite de la alții.Am garanția că clientul va obține exact produse așa cum se arată în imagine.Etichetele sunt ușor pentru a lipi în mod repetat sau de a le exfolia.Mai important,nu va fi nici o reziduuri de stânga.În interior și în aer Liber de a folosi.

⭐️Ne promitem că toate etichetele sunt realizate din materiale ecologice.Autocolante sunt impermeabile.Luându-le la piscine, plaje, camping și alte locuri în aer liber, fără griji că vor pierde viscozitatea din cauza umezelii.

⭐️Fiecare autocolant este perfect tăiat în funcție de forma și dimensiunea.Noi folosim de înaltă precizie tehnologie de imprimare, modelul este mult mai precis și clar.Descoperirea adeziv pe spate și folosind-o în mod direct.Cele mai bune cadouri pentru copii.Nici Copiii Vor Refuza Autocolante!

⭐️Gama de aplicare este foarte larg.Decorarea laptop-uri, calculatoare, track-pad-uri / tastaturi, sticle de apa, hydroflask, scrapbooking, oglinzi, mac-cărți, caiete, reviste, depozitare, skateboard, snowboard, biciclete, masini, chitara, papetărie, jucării, Card bancar, motociclete, jurnal, frigider, ferestre, tapet, clasic, și orice altceva care vă puteți imagina.

Metoda De Transport Maritim Și De Servicii

⭐ Vom folosi metoda de livrare aleasa de tine, câteodată se va actualiza la o mai bună și mai rapidă metodă, sau combinate parcelă.Nu vă faceți griji, toate coletul va fi expediat URGENT.

⭐ Dacă încă nu primi coletul pentru o lungă perioadă de timp, de obicei mai mult de o lună, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom câștiga pentru a vă ajuta.

⭐ Ne va garanta, de asemenea, toate restituire în cazul în care coletul a fost în cele din urmă a pierdut din diferite motive. (Personale cumpărătorilor motiv exclus)

Scrie un comentariu

       

Produse conexe