Hamsteri Roți Stabile Hamsteri Transparent Farfurie Roata La Modă Hamsteri Health Pentru Hamsteri Ursul De Aur



  • 4.59lei 9.23lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest hamster exercițiu roata are o mai largă bază și urmări asigurarea hamsteri nu va aluneca în timp ce rulează, în timp ce proprietarii se pot odihni ușor observarea prietenii lor cu blană.

Caietul de sarcini:

Nume produs: roată de Hamster

Produs de culoare: albastru/pinkcolor/alb

Dimensiune produs: (aprox.)18*12cm/7.09*4.72 inch

Greutate produs: despre 130g

Material: PP

Lista De Ambalare:

1 buc*roata Hamsteri

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Vizibilitate sporită: Ceas hamsteri juca și a alerga liber cu transparent Hamster Roți realizate din durabil și ușor de curățat material PP.Sale de modă și design simplu face un plus perfect pentru animalul tau iubit cușca lui.

2.Confort sporit: Hamsteri Roți oferă ultra-silențioasă rulmenți pentru un silent antrenament.Bucurați-vă de o noapte de odihnă liniștită în timp ce animalul tau de companie rămâne activ.Nu mai perturbatoare a zgomotului de a afecta valoroase de somn.

3.Frecare-Stimularea Design: Păstrați prietenul tău cu blană în condiții de siguranță în timpul exercițiului cu non-alunecare de roată de hamster.Aceasta crește frecare, previne alunecarea, și creează un confortabil suprafețele de rulare pentru hamsteri să rămână activi și fericiți.

4.Cazare Exercițiu: Acest hamster wheel are o mare pistă de alergare și o farfurie zburătoare design care permite hamster de a rula în mod liber și bucurați-vă de distracție de exercițiu.Roata diametru este de aproximativ 7 centimetri, care este cel mai potrivit pentru hamsteri.

5.Fiabile Echipamente de fitness: Bucurați-vă de un seif și netedă hamster exercițiu cu roțile de rulare bază stabilă și mai largă platformă care previne răsturnarea.Da animalele de companie stabilitatea pe care o merită cu nostru de încredere și buna-funcționare a echipamentelor.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe