Rularea Borseta De Funcționare Pachete De Talie Rezistent La Apă Ultra Light Sări De Fitness Gratuit Centura De Funcționare Borseta Pentru Sport



  • 31.42lei 43.63lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Nostru de funcționare centura de talie se potriveste perfect in jurul taliei, oferind o fixare stabilă pentru toate activitățile dvs. de fitness.Cu foarte mare capacitate de stocare, puteți stoca itms cum ar fi mănuși, prosop, sau sticla de apa.Din material impermeabil protejează obiectele de valoare de la transpirație și ploaie.Ideal pentru alergare, ciclism, și alte activități de fitness.

descrie:

Nume produs: Fitness sac de talie centura

Culoare: negru/gri/roz/violet

Material: nylon cu amestec de amoniac

Atribute: Fitness sac de talie centura

Greutatea netă: aproximativ 100g

Greutate cu ambalaj: aproximativ 100g

Dimensiune produs: 20*13*2 cm

Dimensiune ambalare: 20*13*2 cm

*Memento cald: dimensiunea și greutatea sunt măsurate manual si pot exista mici abateri de la cele reale.

lista:

centura de funcționare sac*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Aplicabile pe scară largă: Cu bretele reglabile, rezistente la apă, și benzi reflectorizante pentru vizibilitate, această centură deține în siguranță telefonul, cheile, banii și cardurile multifuncționale loc.

2.Puternic Material: banda De alergare geanta se potriveste perfect in jurul taliei si foloseste material elastic pentru o prindere sigură că nu va aluneca în timpul exercițiului.Rămâneți concentrat pe sport.

3.Capacitate mare: designul ergonomic reduce frecarea si viguros, astfel încât vă puteți concentra pe antrenament.Foarte mare capacitate de stocare a satisface diverse nevoi de stocare, de pe telefon, portofel, chei.

4.Umiditate Strânse de Asigurare: Noastre de funcționare sac centura protejeaza obiectele de valoare de ploaie și sudoare cu tesatura de înaltă calitate, protejându-le de umiditate și daune.

5.Oferi un Cârlig: Proiectat cu un cârlig pe curea, nostru centura de funcționare sac vă permite să convenabil suspenda obiecte mici, cum ar fi mănuși, sticle de apă, și prosoape.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe