2 Buc /set Sabie de Lumină cu Conector Sunete 7 Culori Schimbătoare LED Lumina Sabie Intermitent Sabia de Sabie cu Dublu Avantaj 2022



  • 58.35lei 119.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Certificare:

ce

Corpul Material:

ABS

Origine:

China Continentală

Putere:

Lightsaber

aprinde sabia:

Sabie De Lumină Sabia

7 Culori Schimbătoare Sabie De Lumină:

Portabil Sabie De Lumină Sabia

Tip De Element:

Lanterne

Distanță De Iluminat:

50 m

Nume De Brand:

Ghopy

dropshipping:

Suport

Lanterna Tip:

LED-uri Lumina Sabie

sabia:

sabie de lumină

Culoare:

Negru


Descriere

Caietul de sarcini

Nume Produs: Sabie De Lumină

Material: Plastic ABS + Componente Electronice

Dimensiune: Stretch 75×3×3 cm

Cantitate: 2

Stil(Opțional): Auriu, Argintiu

Lista:

2× Sabia

1× Conector

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

Caracteristică:

[7 Culori Schimbătoare] Acest lucru a CONDUS lumina sabie are 7 culori stralucitoare si pot fi ajustate pentru a repara erorile de culoarea luminii.Cu stralucitoare lumina de culoare, este atât de rece în întuneric și interesant pentru copii pentru a juca.

[Real Simulat Efecte de Sunet] Această lumină până saber este proiectat cu built-in vocalizer care face simulat sunet de sabie a lovit.Pretinde a fi lupta în bătălii.Este perfect pentru a fi folosit pentru o experiență captivantă în jocuri sau realist cosplay.

[Retractabil Design] Această sabie de lumină sabia este proiectat cu un mâner retractabil, care are o retractabil gama (lungime de la 17.7 inci la 29,5 cm).De asemenea, pachetul vine cu un conector care poate fi folosit pentru a conecta 2 săbii laser în 1 laser. 2 săbiile de lumină pot fi asamblate până la 55.5 cm in lungime.

[Sigure și de înaltă calitate Material ABS] Această sabie de lumină se face de înaltă calitate, material ABS, care este durabil, non-toxic și în condiții de siguranță pentru copii să se joace cu.Și aceasta se face prin manopera amenzii având netede și corp rotund cu mâner ergonomic pentru o usoara griping.

[Lat Aplicație] Această lumină LED sabie poate fi folosit pentru aplicarea pe scară largă.Cum ar fi galactic warrior tema petrecere, costum de Halloween accesorii, cosplay, performanta, etc. Și acesta este un cadou perfect pentru copii de ziua lor, de Halloween, de Crăciun.

Tag-uri

lumina sunet sabie săbii, led lanterna laser, led light saber săbii, sabie de lumină lanterna, sabie de lumină laser

Scrie un comentariu

       

Produse conexe