Portabil din Oțel Inoxidabil Gratar Camping Groapă de Foc de Camping Grill cu Sac de Depozitare GRĂTAR Camping Groapă de Foc din Oțel Inoxidabil Gratare



  • 215.40lei 307.72lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

De unică folosință:

No

Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu:

Inclus

Tip:

Aragaz Pe Gaz

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1.Convenabil Portabilitate: Bucurați-vă de confortul de grill-ul de feluri de mâncare preferate cu acest din oțel inoxidabil pliere aragaz de camping.Ideal pentru a face un grătar.

2.Manipulare fara efort: Acest aragaz de camping este subțire și ușor, astfel încât să puteți țineți-l pentru o lungă perioadă de timp fara sa oboseasca.Ea are, de asemenea, o ergonomic, curea de mână, care îl face ușor de a transporta în jurul valorii de.

3.Convenabil de Stocare: atunci Când nu este în uz, acest aragaz de camping poate fi rapid pliat într-un strat subțire și compact, asigură depozitare ușoară și lăsând o mulțime de cameră pentru toate celelalte echipament de camping.

4.Asigurat de Siguranță: Utilizați 304 grill net & 201 din oțel inoxidabil cuptor de aragaz de camping, fără teama de acoperire depreciere.De încredere pentru repetate accidentat utilizare.

5.De siguranță Design: Fin lustruit margini și curbe netede ale noastre aragaz de camping ține-ți mâinile în condiții de siguranță de la zgârieturi și margini ascuțite.Să aveți o vă faceți griji-free experiență de gătit.

Caietul de sarcini :

Nume produs: Integrat gratar carbune

Net greutate: 2.64 kg

Singură bucată ambalaj: livrare Oxford taitei tote sac

Dimensiune produs:

Extins dimensiune: (aprox.)36*25*14.5 cm/14.17*9.84*5.71 cm

Dimensiunea de stocare: (aprox.)36.5*26cm/14.37*10.24 inch

Descriere materiale: oțel inox 304 grill, plasă de 201 din oțel inoxidabil cuptor corpul

Lista De Ambalare: 1* Carbune Gratar

Scrie un comentariu

       

Produse conexe