Se agita poloneză Instrument 5pcs Radiere Curat Lustruire de Cauciuc Kit Curat Fret Wire Restabili Strălucire Și Finețe Cadou Pentru Iubitorii de Chitara



  • 81.44lei 239.54lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

În căutarea pentru un sistem eficient de chitara fret polonez?Spune la revedere de la pete de ulei pe freturi cu produsul nostru!Ajusta cu ușurință de slefuire puterea pentru a satisface nevoile dvs. de curățare.Acest produs face un cadou minunat și este ușor de transportat.Perfect pentru orice chitarist care doresc să își păstreze instrument în stare de top.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Chitara fret lustruire eraser

Dimensiune produs: aproximativ 9 x 7.5x2cm/3.54x2.95x0.79 cm

Greutate produs: 200g

Aplicabile scenarii: instrumente muzicale

Produs material: cauciuc + emery

Lista De Ambalare:

5 x Agita Lustruire Radiere

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excepționale se Agita de Întreținere: De a scoate mizeria, rugina și petele de ulei de pe freturi de chitara, acest înaltă calitate lustruire radiera kit restabilește luciul lor și îmbunătățește tonul lor.Păstrați instrumentul în căutarea și de sondare mare pentru anii care vor veni.

2.Reparații Planeitate: Debloca întregul potențial de chitara cu Fret Kit de Lustruire.Unic de slefuire design îmbunătățește freturi' capacitatea de lustruire, reducând uzura și sporirea gradului de confort.Ajusta perfect de slefuire puterea pentru o personalizate experiență de joc.

3.Versatil Agita Lustruire Kit: Cinci diferite crupe de radiere în fret kit de lustruire a oferi un mod hassle-free pentru a curăța și de a menține diferite freturi de chitara.La radiere sunt ușor de a înlocui și de a veni cu un fret pază și pânză pentru protecție suplimentară.

4.Cadou rafinat: Surpriză le-a lustruit cu freturi de Halloween, ziua de nastere, ziua Recunostintei si de Craciun.Cadoul perfect pentru orice ocazie.Acesta își menține freturi lucioasă și netedă, care îmbunătățește tonul și fiabilitatea instrumentului.

5.Design portabil: Cu acest agita lustruire kit, va fi ideal portabilitate.Este simplu de transportat și vine cu un sac de depozitare pentru depozitare la îndemână: perfect pentru muzicieni în aer liber.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe