DIY Metal Chitara Piese de schimb Chitara Piuliță Podul de Mortezat Fișier Plat Tije Slot Depunerea Set de Fișiere Ac Lutier Tool Kit



  • 15.47lei 30.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Plug type:

NICI unul

Origine:

China Continentală

Material:

Din Oțel Inoxidabil

Dimensiune:

approx.7.8x2.9x1.2cm/3.07x1.14x0.47in

Numărul De Model:

P0RA3TK303454


Descriere

Chitara Piulița De Mortezat Fișiere Văzut Tije Slot Depunerea Set De Diferite Dimensiuni Inoxidabil Pod Șa Caneluri Șlefuire Fișiere Tool Kit

Caracteristici:

Portabil: chitara kit are un total de 13 de dimensiuni diferite rundă de fișiere proiectat pentru a lustrui șir caneluri, ceea șir caneluri pe instrumente cum ar fi chitara foarte buna si usor de utilizat.

Rust-proof și Puternic: chitara electrica instrumente de reparații sunt realizate de înaltă calitate din oțel inoxidabil material, care are o putere mai mare și duritate, și sunt rugină-dovada și puternic, și are durată lungă de viață.

Portabil și Convenabil: chitara si bass pod set de fișiere sunt echipate cu cutie de depozitare, care sunt ușor și convenabil, și sunt rapid pentru a utiliza și stoca.Sale practice chitara, instrumentul de reparare și poate fi folosit cu pace a mintii.

Largă Aplicabilitate: chitara-bass pod set de fișiere are o gama larga de aplicatii si sunt cele mai bune pentru instrumente cu coarde, cum ar fi chitare, chitare electrice, bas, etc., oferind performanțe excelente.

Serviciu: Dacă aveți orice întrebări despre chitara bass pod fișier de grup, puteți să ne contactați în orice distribuție, vom răspunde și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele de sincronizare.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Inoxidabil

Culoare: Ca Imagine Arată

Greutate pachet: aprox.23g

Dimensiune: aprox.7.8x2.9x1.2cm/3.07x1.14x0.47in

Pachetul Include:

1 Set de Chitara Piulița de Mortezat Fișier

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe