De VÂNZARE la CALD Reptile Lampă de Căldură Rotativ pentru Furtun,2 UVA/UVB Bec Testoasa de Acvariu Habitat Pelerin Lampa broasca Testoasa Șopârlă, Plug SUA



  • 94.78lei 119.96lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

De VÂNZARE la CALD Reptile Lampă de Căldură Rotativ pentru Furtun,2 UVA/UVB Bec Testoasa de Acvariu Habitat Pelerin Lampa broasca Testoasa Șopârlă, Plug SUA

[REPTILE LAMPĂ de CĂLDURĂ]lămpi UV poate oferi în mod eficient penetrare mare și mai ușor de absorbție , ajuta la digestia alimentelor și de a promova o creștere echilibrată de nutrienți pentru a promova dezvoltarea sănătoasă a reptilă oase. 360 de grade de prindere clip rotativ reglabil braț, acesta poate fi ajustat pentru a potrivite pentru cele mai multe acvarii.

[TEMPERATURĂ REGLABILĂ ȘI CALENDARUL]Switch-uri de acest pelerin Lampa se poate regla luminozitatea și temperatura.Puteți cronometrat în funcție de nevoile dumneavoastră și puteți ajusta, de asemenea, de căldură lampă de cap de la distanță pentru a satisface nevoile de reptile la momente diferite.

[O NECESITATE PENTRU REPTILE] Acest terariu lampă de căldură poate oferi o puternică lumină pătrunzătoare și temperatură adecvată.Simula lumina soarelui pentru a oferi UV zilnic de admisie pentru reptile care oferă UVA (vizual) de lumină, UVB (vitamina producție) lumina pentru a satisface nevoile de reptile pentru creșterea naturală a mediului.

[ÎNALTĂ CALITATE BEC]Oferă două înaltă calitate E27 becuri de 25W&50W,care a razelor UVA/B care simula lumina soarelui.Ceramica soclu care poate rezista constantă de căldură mare.Potrivit pentru lămpile cu incandescență, fluorescente, becuri UV,ceramică și emițător de căldură.

Unic Întrerupător: Calendarul design - pot fi închise automat după 2 ore/4 ore/8 ore în funcție de propriile nevoi.

Plug Tip: Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Trei niveluri de reglare a temperaturii design - temperatura poate fi ajustată în funcție de mediul natural.

Tip: Reptile Lampă De Căldură

Numărul De Model: Pet Lampă De Căldură

Putere: 50W/25W

Volt: 110V

Interfata: E27

Culoare:negru

Material:Metal + fier

Conținutul Pachetului:

1 x Reptile Căldură Lampă titularului(titularul lampa nu contine becuri)

1 x 25W Bec

1 x 50W Bec

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe